Eladó ház Dabas 120 nm
Eladó ház Dabas 120 nm
Eladó ház Dabas 120 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 6967532
Referenciaszám: 150808
Feltöltve: 16 napja

Eladó 4 szobás családi ház 89 millió Ft értékben Dabason - Dabas Előd Vezér 10. lakóparkban

Dabas
89 millió Ft
72 417 Ft/m²
120 m²
Alapterület
1229 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 258 301 Ft
Második évtől
352 505 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A tatabányai future ingatlaniroda eladásra kínálja a kulcsrakész újépítésű ikerházakat, amely Dabason, az Előd Vezér útján helyezkedik el. Dabas központi részén nívós környezetben 1229 nm-es telken különbejáratú kétlakásos kertkapcsolatos ház épül. A házak egy telken de külön bejárattal készülnek , ezért nagy előny hogy a lakók nem zavarják egymást . A házakban egy amerikai konyhás nappali ,3 db hálószoba , tágas fürdőszoba, vendég wc, előtér ,plusz garázs plusz fedett terasz lesznek kialakítva . Műszaki paraméterek:Sávalap vasbeton erősítéssel . Az épület falazata 30-as ytong-ból készül 10 cm hőszigeteléssel. A tetőre antracit cserép fedés kerül . A homlokzat színe fehér lesz. Nyílászárók műanyag szerkezetű bukó -nyíló kivitelben 3 rétegű üvegezéssel készülnek . . Az épületek megfelelnek a mai kor magas energetikai elvárásának. A ház fűtése padlófűtés , amit levegő +víz hőszivattyús rendszer biztosít, ezekhez napelem kiállást is adunk ; így nemcsak környezettudatos de pénztárca kímélő otthonban élhet aki ezt a házat választja .A ház bejárata viacolorból készül. Az utcában referencia házainkat is meg tekintheti . Megközelíthetősége és infrastruktúrája kitűnő autóval M5 5 percre,vonat busz járat van. Iskola óvoda orvosi rendelő gyógyszertár bevásárló központ akár gyalogosan is elérhető .  Várható átadás 2021.12.31. Amennyiben a 150808-as referencia számú eladó ikerházi lakás, vagy bármely a kínálatunkban található családi ház felkeltette érdeklődését, hívjon! Vásárolna, de nincs meg a megfelelő összeg? Hitel ügyintézőnk bank semleges hitel ügyintézéssel és ingyenes hitelszűréssel áll rendelkezésére. Kozma Gyula Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2021
Tervezett átadás:
2021. december
Energetikai besorolás:
A+

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Regina Openhouse Tatabánya Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 373 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Regina Openhouse Tatabánya Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 373 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok