Eladó ház Csurgó 435 nm
Eladó ház Csurgó 435 nm
Eladó ház Csurgó 435 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7312856
Referenciaszám: 156288
Feltöltve: 19 napja

Csurgó eladó családi ház 3 szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
37 694 Ft/m²
435 m²
Alapterület
2385 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 260 913 Ft
Második évtől
356 069 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse ingatlaniroda eladásra kínálja a 156288. számú, korábban irodaként használt családi házat használaton kívüli üzemépülettel Csurgón,Somogy délnyugati részén. Csurgó 5300 lelkes kisváros Somogy megye délnyugati részén három tájegység – Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék – találkozásánál. A települést közúton Nagykanizsa, Nagyatád illetve Barcs irányából érhetjük el, vasútállomása a Budapest-Gyékényes vonal mentén található. Az ingatlan jellemzői: -személy- és teherforgalom számára a város jól megközelíthető részén -több rendeltetésű egységet(A,B,C,D) magába foglaló épületegyüttes -korábban élelmiszerfeldolgozó tevékenység folyt az üzemben -A épület    utcafronti iroda 89,55 m2-s alapterülettel   2db irodahelyiség,két bejárattal rendelkező tágas előtér(32 m2),konyha,fürdő,wc,terasz   engedélyezési eljárás nélkül lakóházzá átalakítható   esztétikailag és műszakilag felújítva -B épület    szociális helyiségek 39,78 m2 alapterülettel    női-férfi öltözők,női-férfi mosdók és wc-k,pihenőhelyiségek,előtér    épület alatt 19,25 m2-s pince -C épület    tárolók és hűtőterem,előtér 98,2 m2-s alapterülettel -D épület    üzemépület 207,1 m2-s alapterülettel    hűtőház,mélyfagyasztó,előkészitő-,feldolgozó-és csomagoló helyiségek    ipari kapu és rámpa a rakodáshoz -az egyes egységeket fedett folyosó(70 m2) köti össze -tégla valamint Ytong falazat,jó állapotú tatőszerkezet és fedés -víz.villany bekötve,tartályoa gáz,az iroda és szociális helyiségek szennyvize a városi hálózatra kötve -ipari szennyvíz darálón keresztül emésztőbe távozik -2385 m2-s telek,rendezett udvar,beépítettség 21,5% -lakhatásra és vállalkozási tevékenységre is alkalmas(raktározás,élelmiszeripari,könnyűipar,szolgátatások Amennyiben a 156288. számú családi ház vagy bármely a kínálatunkban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését,hívjon bizalommal. A ház vásárlásához hitel igényelhető,amelynek ügyintézéséhez irodánkban bank-független hitelszakértő áll rendelkezésére. Openhouse-Az ingatlan és az otthon közötti út élményéért dolgozunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 93 520 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 93 520 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY