Eladó ház Csomád 55 nm
Eladó ház Csomád 55 nm
Eladó ház Csomád 55 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7991316
Referenciaszám: HZ078774
Frissítve: 16 napja

Csomád eladó családi ház 2 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
725 455 Ft/m²
55 m²
Alapterület
852 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 115 800 Ft
Második évtől
158 033 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csomádon, PANEL áráért összközműves, belső kétszintes, bővithető kertes ház, iparűzési adómentes településen!!!Csomád belterületi, csendes, családi házas részén (Lestyinán) eladó egy örökpanorámás, körbejárható, összközműves, tégla épitésű, háromszintes (szuterén-földszint-emelet) 55nm-es lakótérrel rendelkező, betongerendás, kis családi ház, szépen gondozott 852nm-es, gazdagon termő gyümölcsfákkal, csemege és borszőlőkkel telepített, körbekerített telken.A telek beépíthetősége 30%, így az épület igény szerint bővíthető is.A ház legalsó szuterén szintjén élelmiszer és szerszámtárolásra alkalmas pince van, közelében szerelőaknával.A ház földszintjén az előszobából jutunk be a nappaliba, a konyhába és a kézmosós WC-be.Innen indul balra az íves falépcső is az emeleti szintre, ahol az erkélyre nyíló szoba és a kádas fürdőszoba van. Az erkélyről a Somlyó hegyre néző panoráma tárul elénk.Az elmúlt 5 évben valamennyi nyílászáró műanyag hőszigeteltre lett cserélve, az 5 pontos  biztonsági bejárati ajtó is.A ház 3 fázisú villanyárammal működik, a villanyvezetékek újak, kábelcsatornában lettek elhelyezve, a fa lambéria védelme miatt.A ház nyugati és utca felőli oldalán a hőszigetelő Nikecell boritás el lett kezdve, befejezése az új tulajdonosra vár.A ház fűtése gázkonvektorokkal (egy a földszinten, kettő az emeleten) biztosított, a ház pincéjében cserépkályha is található.Itt van a villanyboyler is.A kerti grill családi sütögetésre alkalmas, a kertben lévő fúrt kút – egy tisztítást követően – tökéletes és költségtakarékos megoldást biztosíthat a kert locsolására.A telekre gépkocsi kapun keresztül be lehet állni.A háztól kb.100 m-re található a Volánbusz megállója, mellyel Budapest 30 perc alatt elérhető, a vonattal pedig a Nyugati pu. 40 perc alatt elérhető.Autóval 20 perc alatt elérhető Budapest, az M0, az M3, és az M2 autóút.A telek alsó, főút felőli végében újonnan épült kerékpár út van, a ház előtti utca aszfaltozott.A ház tehermentes. Jelenleg bérlők lakják, akik akár maradnának, de ha kell elmennek.Az ingatlan készpénzzel vagy vásárlási hitellel együtt megvehető.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1972
Erkély:
2,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hadady György Duna House - Hubay tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 343 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hadady György Duna House - Hubay tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 343 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY