Eladó ház Csolnok, Hunyadi János utca 154 nm
Eladó ház Csolnok, Hunyadi János utca 154 nm
Eladó ház Csolnok, Hunyadi János utca 154 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7972604
Referenciaszám: HZ097918
Frissítve: 19 napja

Csolnok eladó családi ház 5 szobás: 54,9 millió Ft

54,9 millió Ft
356 494 Ft/m²
154 m²
Alapterület
865 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 159 334 Ft
Második évtől
217 444 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ CSALÁDI HÁZ CSOLNOKON!!!130 nm alapterületű, duplakomfortos családi ház 865 nm-es telken, melléképületekkel, garázzsal és csodálatos panorámával a kertből.Csolnok egy barátságos kis sváb falu Budapesttől 40km-re és Esztergomtól 10km-re. Ezt a csodaszép kis falut hegyek és erdők veszik körül. Kiváló hely kirándulók és természetkedvelők számára.Az ingatlan egy félreeső, nyugodt, átmenő forgalomtól mentes zsákutcában helyezkedik el, központi helyen. A kertből csodaszép panoráma nyílik a környező hegyekre, ahol siklóernyősöket is gyakran megfigyelhetünk.A két külön bejárattal rendelkező ingatlan rengeteg lehetőséget rejt magában, az udvarban egy nagy garázs is található, valamit egy több helységből álló melléképület, mely a szerszámok és fa tárolásán kívül akár műhelynek is kialakítható.A családi ház két részre tagolódik. Egy nagyobb összkomfortos 79nm-es lakrészre melyben 2 szoba, nappali, étkezős konyha és egy fürdőszoba wc-vel található és egy külön bejáratú 2 szobás, konyhás, fürdőszoba-wc kialakítású kisebb 52nm-es lakrészre, melyben a konyha vízellátása nem került kialakításra.Az ingatlan betonozott udvarán egy tetővel fedett kiülős grillsarokban sütögetve élvezhetjük a nyári estéket. Valamint a felső kertben a nyári naplemente színjátékát csodálhatjuk.A felső telekrészen állattartásra alkalmas épületek is helyet kaptak.Az udvarban található beton szerkezetű nagyméretű garázs hűs klímája miatt alkalmas akár zöldségek tárolására isA ház nagy belmagasságú nyeregtetős padlástere beépíthető és ablakokkal felszerelt.A családi házat az 1960-as években építették vályog szerkezettel, majd 1985-ben a hozzáépítést már téglából készítették.2000-ben került bekötésre az akkor korszerűnek számító csatorna.2022-ben új vegyes tüzelésű kazán került beépítésre és mellé egy gázkazánt is beszereltek, valamit lecserélték a radiátorokat is, ebben az évben cserélték a villanyórát is.Az ingatlant szívesen ajánlom akár több generáció összeköltözésére, vagy akár befektetőknek is, hisz kiválóan alkalmas akár panzió, vagy több lakásos társasház kialakítására is.Az ingatlanra igénybe vehető falusi CSOK is!!!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kifor Attila Duna House - Dorog Az iroda összes hirdetése
+36 30 901 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kifor Attila Duna House - Dorog Az iroda összes hirdetése
+36 30 901 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY