Eladó ház Csobánka, Üdülők útja 65 nm
Eladó ház Csobánka, Üdülők útja 65 nm
Eladó ház Csobánka, Üdülők útja 65 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7856089
Referenciaszám: 97-275
Frissítve: 16 napja

Csobánka eladó családi ház: 69 millió Ft

69 millió Ft
1 061 538 Ft/m²
65 m²
Alapterület
710 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 200 256 Ft
Második évtől
273 290 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Csobánka csendes kertvárosi környezetében egy 60 nm, 2+fél szobás, önálló családi ház, 710 nm-es telken. A ház 2018-ban épült, egyedi tervezésű, szendvicspanel technológiával, Wolf osztrák ház mintára. Az ingatlant a jelenlegi tulajdonosok azóta is folyamatosan karbantartják. Remek elosztású, étágas élhőtő terek, nagy panorámás terasz, gondozott kert! A házban található egy hálószóba ahonnan egy fél szoba nyílik ami jelenleg gardrób funkciót kapott, ezen kívül 2 fürdőszoba/ egy kádas és egy zuhanyzós/,tágas nappali innen jutunk ki a a teraszra, egy gépesített konyha étkezővel, egy kamra , és egy tágas előszoba. A nappaliból egy 10 nm-es teraszra juthatunk, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a környező budai hegyekre. Fontos megemlíteni, hogy a tulajdonos az ingatlant saját részre építtette, így mindenhová minőségi burkolatok, szaniterek, beépített bútorok kerültek. A konyhába spanyol csempe került, a műanyag 3 rétegű, hangszigetelt nyílászárók szúnyoghálóval felszereltek, a bejárati ajtó több ponton záródó, páncél biztonsági ajtó, a ház falai 27 cm vastagok, kívülről dryvit szigeteléssel, a hatalmas, gyönyörű kert parkosított, számtalan virággal, fával, sziklakerttel. A ház fűtése norvég elektromos panelekkel megoldott (Nobo fűtőpanelek), egy fa tüzelésű cserépkályha is. Az ingatlan körbejárható. A ház maga 14 m hosszú és 5,20 m széles. A parkolás telken belül 3 autónak is megoldott, ahová egy elektromos kapun át juthatunk be, valamint a kert hátsó részén egy 9 nm-es tárolásra kiválóan alkalmas faház is található. Fő út és buszmegálló 2 perc sétányira.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
víz
csatorna
komfort nélküli
kamra
gardrób
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Heisz Brigitta Balla Ingatlan - Pomáz és környéke Az iroda összes hirdetése
+36 70 682 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Heisz Brigitta Balla Ingatlan - Pomáz és környéke Az iroda összes hirdetése
+36 70 682 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY