Eladó ház Csévharaszt 104 nm
Eladó ház Csévharaszt 104 nm
Eladó ház Csévharaszt 104 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8091276
Referenciaszám: HZ047110
Feltöltve: 10 napja

Csévharaszt eladó családi ház 5 szobás: 51,9 millió Ft

51,9 millió Ft
499 038 Ft/m²
104 m²
Alapterület
1057 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 150 627 Ft
Második évtől
205 562 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csévharaszton eladó egy jó állapotú, 4 szoba + amerikai konyhás nappalis, kétszintes családi ház! A családi ház 2007-ben, beton sávalapon, tégla falazattal, (mely dryvit szigeteléssel ellátott) cserép fedéssel épült. A hőszigetelt, műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak. A fűtést és meleg vizet gáz cirkó kazán biztosítja. Kialakításra került a földszinten egy hálószoba, fürdőszoba, kamra és egy amerikai konyhás nappali, melyből egy fedett terasz nyílik. A tetőtérben található 3 külön bejáratú hálószoba és egy fürdőszoba. Az ingatlanba minden közmű bevezetésre került. Az 1057 nm-es telek kőrbe kerített. A családi ház a központtól néhány percnyi sétára, csendes utcában található. A rendezett és nyugodt település Pest megye déli részén Monortól és az M4-es úttól néhány percre helyezkedik el. A természetvédelmi terület mellett elhelyezkedő község saját modern óvodával, iskolával, egészségházzal rendelkezik, minden fontos közintézménnyel ellátva. Utcái aszfaltozottak, rendezettek. Nyugodt, csendes, igazi kertvárosi hangulatot árasztó, madárcsicsergős hely! Közvetlen buszjárattal juthatunk el a 6 km-re lévő Monorra, ahonnan vonattal 30 perc alatt, autóval 20 perc alatt Budapesten vagyunk. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődés, várom megtisztelő hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2007
Terasz:
14,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kert

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Abonyi Andrea Abonyi Andrea Az iroda összes hirdetése
+36 30 322 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Abonyi Andrea Abonyi Andrea Az iroda összes hirdetése
+36 30 322 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY