Eladó ház Cserszegtomaj 174 nm
Eladó ház Cserszegtomaj 174 nm
Eladó ház Cserszegtomaj 174 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7715892
Referenciaszám: U0044772
Frissítve: 17 napja

Cserszegtomaj eladó családi ház 4 szobás: 230 millió Ft

230 millió Ft
1 321 839 Ft/m²
174 m²
Alapterület
1473 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 667 519 Ft
Második évtől
910 967 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Forgalomtól mentes csendes utcában, panorámás újépítésü prémium családi ház eladó! Kiemelt megbízás, csak irodánk kínálatában! --gyönyörű panoráma hévízre az erdőre hegygerincre --csendes forgalomtól mentes utca --amerikaikonyhás nappali,fedett terasz kapcsolattal --3 hálószoba, 2 fürdő-wc, + wc --gardrób ,mosókonyha --autók számára 2 állású garázs, 2 nyitott beálló --az otthon melegéről, hőszivattyús padlófütés gondoskodik --a hütés hőszivattyú fan coillal megoldott --az ingatlan 2023 év végére beköltözhető --tulajdonviszonyok rendezettek, Környezet: Cserszegtomaj a Balaton északnyugati partján, a Keszthelyi-hegység délnyugati lábánál helyezkedik el. A Hévíztől 3 km-re, Keszthelytől 4 km-re fekvő település Közép-Európa legnagyobb területű faluja. A csendes, nyugodt környezet kiválóan alkalmas családok, pihenni vágyók számára. Kiváló lehetőséget nyújt a kerékpározás, túrázás, kirándulás, lovaglás szerelmeseinek. A Balaton, Keszthely és Hévíz közelsége is sok vendéget csábít, de saját nevezetességei is méltán teszik népszerűvé. Sok érdeklődőt vonzzanak az országos hírű arborétum, Csókakő, a 32 m magas Margit-kilátó, a 3 km hosszan feltárt Kútbarlang és a csodálatos Várszínház. A Nyugat-Balatoni régióban található gyógyfürdők: Hévíz, Kehidakustány és Zalakaros. Ízelítőképpen még néhány környékbeli kiránduló hely: Rezi: várrom, Sümeg: vár, Balatonederics: Afrika Múzeum, Kis-Balaton, Balatonszentgyörgy: Csillagvár, Gyulakeszi: Csobánc Vár, Fenékpuszta: Diás-sziget, Matula-kunyhó, Salföld: Természetvédelmi major, Tapolca: Tavasbarlang, Malom-tó… Komoly érdeklődés esetén kérem hívjon vagy írjon.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Terasz:
21 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pálfi Szabolcs Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pálfi Szabolcs Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY