Eladó ház Cserkeszőlő, Szabadság út 104 nm
Eladó ház Cserkeszőlő, Szabadság út 104 nm
Eladó ház Cserkeszőlő, Szabadság út 104 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7805347
Referenciaszám: HZ094800
Frissítve: 16 napja

Cserkeszőlő eladó családi ház 2+1 fél szobás: 22 millió Ft

22 millió Ft
211 538 Ft/m²
104 m²
Alapterület
1448 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 63 850 Ft
Második évtől
87 136 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ!!Falusi CSOK-ra alkalmas 3 szobás családi ház Cserkeszőlő belterületi részén, tiszta, csendes utcában a Gyóygy- és Strandfürdőtől 500 m-re!1400 m2-es, dupla teleken beton alapzatra épült, vegyes (tégla-vályog) falazattal, összközműves. A telek megosztható, a másik része önállóan értékesíthető!Maga a ház 104 m2, elosztása: 3 szoba, nappali-étkező, konyha, kamra, fürdő WC-vel,  közlekedő, 20 m2 fedett terasz.A házhoz tartozik egy 41 m2-es melléképület, amelyben kazánház, tároló és ólak kaptak helyet.  Az ingatlan jó állapotú, szerkezetileg kiváló. A belső részek szorulnak felújításra: vezetékek cseréje, nyílászáró csere, festés, burkolás. Fűtés gázkazánnal, melegvíz előállítás villany bojlerrel megoldott.A ház kiváló elhelyezkedésű, iskola, óvoda, bölcsöde, boltok, könyvtár, éttermek, gyógyszertár, posta, orvosi rendelő a közelben található!A nagy udvar, kert számtalan lehetőséget rejt magában! Gyümölcsös-szőlős kertet művelhet,  állatokat tarthat a már meglévő ólakban, de akár gyermek játszótér, jacuzzi, medence is elfér ekkora telken.A házat vendégházzá is alakíthatja, amelynek a kihasználása biztosított lesz a gyógyfürdő közelsége miatt!Extra tartalom: ipari áram a telken belül!Ez a ház Önre és a családjára vár!! Hívjon és nézzük meg együtt!Hitelügyintézésben, CSOK, babaváró igénylésében szakértő kollégánk segíteni fogja!!Kérem tekintse meg további vidéki ingatlan hirdetéseimet is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1961
Erkély:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Trabach Katalin Duna House - Kecskemét, Jókai utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 565 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Trabach Katalin Duna House - Kecskemét, Jókai utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 565 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY