Eladó ház Csepreg, Csepregen kiváló állapotú, családi ház, üzlethelyiséggel, kedvező áron eladó 170 nm
Eladó ház Csepreg, Csepregen kiváló állapotú, családi ház, üzlethelyiséggel, kedvező áron eladó 170 nm
Eladó ház Csepreg, Csepregen kiváló állapotú, családi ház, üzlethelyiséggel, kedvező áron eladó 170 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7873006
Referenciaszám: 4156_741
Frissítve: 17 napja

Csepreg eladó családi ház 5 szobás: 100 millió Ft

100 millió Ft
588 235 Ft/m²
170 m²
Alapterület
2134 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 290 226 Ft
Második évtől
396 073 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csepregen a térség legdinamikusabban fejlődő kisvárosában kitűnő állapotú ingatlanegyüttes eladó. Az 2143 m2-es telken található: • egy családi ház, a szuterén részén egy üzlethelyiséggel • 2 gazdasági épület • 1 állásos nagy méretű fedett kocsibeálló • 1 állásos garázs A telek utcafronti részén a 170 m2-es családi ház helyezkedik el. A ház szuterén részén, jelenleg egy üzlethelyiség található, ami külön bejárattal rendelkezik, valamint tartozik hozzá egy wc és egy zuhanyozó is. Továbbá ezen a szinten található a kazánház és egy tüzelő tároló. A földszinti részen egy tágas nappali, egy étkező, egy konyha, egy kamra, egy hálószoba, egy fürdőszoba, egy előszoba, egy közlekedő és egy wc található. A ház felsőszintjén 2 hálószoba, jelenleg dolgozószobaként berendezett szoba, itt került elhelyezésre egy szauna is, egy közlekedő és egy fürdőszoba található. A ház fűtését gázkazán biztosítja, padlófűtéses hőleadással, de alternatív megoldásként beépítésre került egy vegyestüzelésű kazán, egy cserépkályha és hűtő-fűtő klímák is rendelkezésre állnak. Az épület tetején egy napelem rendszert telepítettek a tulajdonosok ezzel is elősegítve a gazdaságos fenntartást. A telek hátsó részén, kellően elszeparálva, egy 142 m2-es családi csirkefeldolgozó üzem található, ami igény esetén önálló lakrésszé alakítható. Az üzem külön mérőórákkal felszerelt, fűtését gázkazán biztosítja, padlófűtéses hőleadással. Szintén a ház mögötti részen található egy 100 m2-es, téglából épült gazdasági épület, ami kiváló tárolási lehetőséget biztosít. Az ingatlanegyüttes kiváló befektetési lehetőség a hosszútávú bérbeadáson gondolkodóknak, hiszen adottságainak köszönhetően és minimális ráfordítással, akár munkásszállóvá alakítható, melyre a térségben egyre nagyobb igény van, a Nestlé gyár bővítésének köszönhetően. A település a falusi CSOK programban része, így annak igénylésére is van lehetőség.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
csatorna
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó közlekedésű
terasz
pince
melléképület
kandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
József Bódi Omni Jure Szociális Szövetkezet Az iroda összes hirdetése
+36 30 908 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
József Bódi Omni Jure Szociális Szövetkezet Az iroda összes hirdetése
+36 30 908 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY