Eladó ház Csempeszkopács 344 nm
Eladó ház Csempeszkopács 344 nm
Eladó ház Csempeszkopács 344 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7694462
Referenciaszám: D1230115
Frissítve: 18 napja

Csempeszkopács eladó családi ház 8 szobás: 119 millió Ft

119 millió Ft
345 930 Ft/m²
344 m²
Alapterület
3000 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 345 368 Ft
Második évtől
471 326 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Vas megyében, Szombathelytől néhány perc autóútra, Csempeszkopács településen, nyugodt övezetben kínálom eladásra ezt a 3 szintes, minőségi anyagok felhasználásával készült, 344 nm-es családi házat. Az ingatlan legfőbb jellemzője a tágas és élhető terek, valamint a jó belső kialakítás. A kapunyitó rendszeren bejutva az "alagsori" szinten található a két nagy autó befogadására is képes garázs, melyből az egyik aknás. Ugyanezen a szinten még 3 szoba, egy konyha és wc, illetve tároló és közlekedő is kialakításra került. A "lakószint" szépen kialakított, és a ház központi részét adja, ahonnan a felső szint a csiszolt mészkő lépcsőn közelíthető meg. A márvány hatású, csiszolt mészkő a családi ház fő burkolóeleme is, a konyhától a felső szintig egyaránt. További főbb jellemzők: -nyolc szoba, két fürdőszoba wc-vel, két külön wc, két konyha -fűtését vegyestüzelésű és(vagy) pellet kazán biztosítja -melegvízét gázbojler szolgáltatja -a kényelmes közlekedésről a mozgásérzékelős villanyrendszer gondoskodik, így elég a szobákban kapcsolgatni a villanyt -nagy terasz, 3000 nm-es kert -egy külön garázs és egy gazdasági épület garázzsal(műhelyként is használható) Ha minőségi és igényes kialakítású, azonnal költözhető állapotú ingatlant keres, akár több generáció számára, amely a luxuskategóriában is megállja a helyét akkor mindenképp ajánlom figyelmébe ezt a családi házat. Az ár irányár. Bővebb információért és megtekintés céljából hívjon bizalommal. Szakképzett ingatlanközvetítőként több mint 30 éves kereskedői múlttal és nagy tapasztalattal állok ügyfeleim rendelkezésére. Tudta? Az ingatlant keresők nagy része lemarad egy kínálkozó jó lehetőségről, mert mire visszatérnek addigra már elkelt a megtekintett ingatlan. Hívjon bátran, tekintsük meg együtt és tegyen ajánlatot! Teljeskörű ügyintézés, energetikai tanúsítvány, ügyvédi, és banki finanszírozási igénybevétel esetén.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Központi fűtés
Energetikai besorolás:
C
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
duplakomfortos
luxus
fűtött garázs
garázs
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
amerikai konyha
étkező
kamra
gardrób
terasz
pince
melléképület
műhely
mosókonyha

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Domus1 Ingatlan Domus1 Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 557 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Domus1 Ingatlan Domus1 Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 557 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY