Eladó ház Csemő 55 nm
Eladó ház Csemő 55 nm
Eladó ház Csemő 55 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7924872
Referenciaszám: HZ022453
Frissítve: 1 napja

Csemő eladó családi ház 1 szobás: 21 millió Ft

21 millió Ft
381 818 Ft/m²
55 m²
Alapterület
1103 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 60 947 Ft
Második évtől
83 175 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csemőn lakóövezeti csendes részen, erdőre néző ingatlant kínálok megvételre.A házat 2007-ben kezdték megépíteni és folyamatosan készül.Beton alapra, 30-as porotherm téglából épült.A tetőszerkezet jó állapotban van, cserépfedéssel rendelkezik.A ház hasznos alapterülete 55 nm, amelyhez el fog még készülni egy fedett terasz féltetővel .Kellemes elrendezésben nappali, konyha és egy fürdő WC-vel került kialakításra.A ház beton födémmel rendelkezik , így lehetővé téve még egy szint kialakítását.Nyílászárók tekintetében dupla üveges fa nyílászárókról beszélhetünk, amelyek fel lettek csiszolva és újrafestve + redőnyökkel ellátottak.A jelenlegi bejárati ajtó is ki lesz cserélve.A melegről jelenleg egy kandalló gondoskodik, ami a nappaliban foglal helyet. Ezenkívül még 2 db hűtő/fűtő klíma lesz felszerelve, illetve gáz a telken belül van.A kerítés fa, idén év elején készült el, 3,6m-es tolókapuval.Az épületet kívülről 5 cm Nikecell szigeteléssel látták el.A ház összkomfortos, akár jelenlegi állapotában is megvásárolható.A aktuálisan kiírt ár a kész házra vonatkozik, ami folyamatosan készül, de jelenlegi állapotában is megvásárolható értékegyeztetéssel.A telek 1103 nm, ketté van választva kerítéssel. Telken belül fúrt kút található, illetve a ház előtt egy kis kerti tó lett kialakítva.A képeken a jelenlegi állapot látható.A nappali laminált parkettázást fog még kapni.Konyhába és a fürdőben 60x60 lapok lesznek letéve.Lokációját tekintve közelben található iskola, óvóda, bölcsöde, boltok, benzinkút.Csendes szép nyugodt környéken helyezkedik el!Amennyiben felkeltettem érdeklődését keressen bizalommal a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Építés éve:
2007
Erkély:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Káplár Ildikó Duna House - Maglód Az iroda összes hirdetése
+36 30 468 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Káplár Ildikó Duna House - Maglód Az iroda összes hirdetése
+36 30 468 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY