Eladó ház Csanádapáca 80 nm
Eladó ház Csanádapáca 80 nm
Eladó ház Csanádapáca 80 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8011096
Referenciaszám: 167814
Frissítve: 16 napja

Csanádapáca eladó családi ház 3 szobás: 13,6 millió Ft

13,6 millió Ft
7 506 Ft/m²
80 m²
Alapterület
1812 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 39 471 Ft
Második évtől
53 866 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Békéscsaba Ingatlaniroda kínálatában eladó a #167814 hivatkozási számú csanádapácai családi ház. Az csanádapácai takaros családi ház jellemzői: - A családi ház kedvező, csendes helyen található, - A lakóház hasznos alapterülete 80 m2, - A telek nagysága: 1812 m2,  - A házban 2 szoba, 1 nappali amerikai konyhás étkezővel 1, 1 fürdőszoba, kamra és előszoba található, - Vegyes falazatú, a főépület  80%-a téglából és 20%-a vályogból épült, klasszikus nyeregtetős  épület, - Az épület felújítása során (2022-ben lett igényesen felújítva) műanyag nyílászárókra lettek cserélve a bejárati ajtók ill. az udvari ablakok redőnyökkel felszerelve, - A felújítás alkalmával a villany- és vízrendszer cseréje megtörtént, - Az ingatlan központi fűtését gáz konvektorokkal, és nagyméretű cserép kályhával biztosítják, illetve hűtő-fűtő inverteres klíma is beépítésre    került ami nagyban hozzájárul a komfortérzethez, - Az ingatlan összkomfortos melléképülete egy önálló kis lakásnak is megfelel, szoba konyha stb... - Az első és hátsó udvar teljesen lebetonozott. Hátsó rész gazdasági udvar, ólakkal, istállóval, tárolókkal beépített, - A kertben 4-5 éves akácfa  ültetvény, egy kiserdő található, ami egy pár éven belül kitermelésre kerülve jelentős értéket fog képezni,  - Az ingatlan körbekerített, zárt és rendezett, biztonságos, -Az ingatlan felujitott állapotu, az árat ennek megfelelöen határoztuk meg.  - Minden érdeklödönek lehetöséget biztositok az ingatlan megtekintésére részletes átvizsgálásra.  EZ A RENDKÍVÜL KEDVEZŐ (ÁR-ÉRTÉK ARÁNY), EGYEDI AJÁNLAT CSAK ITT, NÁLUNK TALÁLHATÓ!  Kérem tekintse meg az ingatlanról készült képeket, és panoráma felvételeket! Szucsik István kiemelt ingatlanértékesítő  20/ 263-3449 Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó csanádapácai családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #167814 Az Openhouse Békéscsaba Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (héra)
Építés éve:
1981
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szucsik István Openhouse Békéscsaba Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 263 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szucsik István Openhouse Békéscsaba Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 263 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY