Eladó ház Csabrendek, csendes 55 nm
Eladó ház Csabrendek, csendes 55 nm
Eladó ház Csabrendek, csendes 55 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7731783
Referenciaszám: M238395
Frissítve: 10 napja

Csabrendek eladó családi ház 2 szobás: 15 millió Ft

15 millió Ft
272 727 Ft/m²
55 m²
Alapterület
5723 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 43 534 Ft
Második évtől
59 411 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatontól ~30km-re, Csabrendeken, 5723m2 telek felújítandó családi házzal eladó! Eladó a Balatontól ~30km-re belterületi, a tulajdoni lapon kivett lakóház, udvar, gazdasági épület néven feltüntetett felújítandó családi ház, 5723m2 területtel, melynek lejtése ~7 fok. Az ingatlan a település szélén helyezkedik el, csendes, nyugodt környezetben, a központtól ~1,5km-re. A kínált otthon 55m2 lakótérrel rendelkezik, komfortos. A házban 2 szoba, konyha, étkező, kamra, fürdő-wc található, fűtése kandallókkal történik. Víz-, csatornahálózat, elektromos hálózat bekötve, gázcsonk a telken belül található. A villanyvezetékek belül még az eredetiek, kívül új (32 Ah-s) villanyóra van. A tetőszerkezet jó állapotú, cserép borítja. A birtok ~2500m2 része fásított terület. A telek végéből hosszan ellátni a vidéken. A tulajdoni viszonyok rendezettek, akár 1 hónapon belül birtokba vehető. Az utca alacsony gépjármű forgalommal terhelt. A nagyközségen található élelmiszer bolt, óvoda és bölcsőde, általános iskola, orvosi rendelő, önkormányzat, posta, templom, Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület. A település környéke látnivalókban, kirándulóhelyekben, fürdőzési lehetőségekben bővelkedik. Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, hívjon, tekintse meg, tegyen árajánlatot! A megtekintéshez érdemes a kívánt időpont előtt legalább 1-2 nappal egyeztetni.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Norbert Tapolca Batsányi utca 1 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 424 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Norbert Tapolca Batsányi utca 1 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 424 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY