Eladó ház Csabdi, Petőfi Sándor utca 124 nm
Eladó ház Csabdi, Petőfi Sándor utca 124 nm
Eladó ház Csabdi, Petőfi Sándor utca 124 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7982440
Referenciaszám: HZ042043
Frissítve: 17 napja

Csabdi eladó családi ház 4 szobás: 129,9 millió Ft

129,9 millió Ft
1 047 581 Ft/m²
124 m²
Alapterület
732 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 377 003 Ft
Második évtől
514 498 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csodálatos CSOK-képes Családi Ház Csabdin!Vásároljon egy önfenntartó új építésű családi házat Csabdin!Ez a lenyűgöző 124 nm-es, 4 szobás ingatlan minden igényt kielégít, akár családi életre, akár kényelmes otthoni munkavégzésre tervezi használni. Az amerikai konyhás nappali tágas és világos, ahol a család és barátok könnyen összegyűlhetnek és élvezhetik a gyönyörű panorámát.A ház fűtéséről környezetbarát hőszivattyú gondoskodik, mely padlófűtésen keresztül juttatja el a meleget az egész házban. Ezenkívül egy modern 15 kW-os napelemes rendszer is rendelkezésre áll, amely nem csak fenntartható energiát biztosít, de egy speciális fan-coil rendszeren keresztül hűti is az ingatlant.Különleges előnye, hogy a házhoz tartozik egy saját bioszennyvíz tisztító rendszer, így nem szükséges csatorna díjat fizetni. Ezzel hozzájárulhat környezetünk védelméhez és pénzt is megtakaríthat.Az ingatlan több terasszal büszkélkedhet, ahol családi összejöveteleket vagy baráti grillezéseket rendezhet. A nappaliból pedig gyönyörű panorámában élvezhetünk, ami pihentető és nyugtató érzést biztosít.A biztonságos parkolást egy két állásos zárható garázs teszi lehetővé, így járművei is védett környezetben pihenhetnek.Az ingatlan vételára + 5%-os áfával értendő, amely visszaigényelhető.Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot a részletekért és a megtekintésért!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Erkély:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szalók Dániel Duna House - Rózsadomb - Nyitás alatt Az iroda összes hirdetése
+36 30 824 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szalók Dániel Duna House - Rózsadomb - Nyitás alatt Az iroda összes hirdetése
+36 30 824 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY