Eladó ház Cegléd 42 nm
Eladó ház Cegléd 42 nm
Eladó ház Cegléd 42 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7967885
Referenciaszám: 688200192
Frissítve: 21 napja

Cegléd eladó családi ház 2 szobás: 14,9 millió Ft

14,9 millió Ft
354 762 Ft/m²
42 m²
Alapterület
1320 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 43 244 Ft
Második évtől
59 015 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A családi ház közelében buszmegálló és pékség is megtalálható.   Az ingatlan 42 nm-es lakóterülettel rendelkezik, melyben egy étkező, főzőfülke, 2 szoba , fürdőszoba és egy wc került kialakításra.   Az otthon melegéről cserépkályha gondoskodik. Az épület áramhálózata lehetőséget biztosít hűtő-fűtő klímás fűtésre is amennyiben Ön a modernebb lehetőségeket keresi. Azonban fontos megjegyezni, hogy a jelenleg használt 1 db cserépkályha tökéletesen bemelegíti a családi házat   Közművek közül a villany került bevezetésre( 2 fázis), a víz fúrt kútról hidrofor segítségével megoldott, szennyvízelvezetés pedig derítőbe történik.   A jelenlegi melléképületek irányába van lehetőség bővíteni a lakóterületet.   Az ingatlan falazata vegyes, fedése cserép.   Az 1 320 nm-es porta 2 részre lett tagolva. A ház körüli terület kb. 450 nm-es rendezett udvar mely 4 oldalról kerítve van. A maradék telek jelenleg műveletlen, akár gazdálkodásra is alkalmas.   Irányára: 14,9 M Ft   Amennyiben Ön egy bájos, könnyen fenntartható ingatlant keres akkor ezt a házat ne hagyja ki! Érdeklődését megadott elérhetőségeim egyikén várom a hét bármely napján. Az ingatlant rugalmasan tudom mutatni. Tel.: 0620/406-0896 vagy 0670/602-1326   Amennyiben az ingatlan megvásárlásához hitelre van szüksége, ingyenes hitel tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel állunk rendelkezésére. Közreműködésünknek köszönhetően kedvezményesebb hitelre tehet szert, mintha önállóan a bankban intézné ügyeit, továbbá az ingatlan megvásárlásával kapcsolatos teljes körű ügyintézést is biztosítunk. Jelzáloghitel, babaváró hitel, CSOK, személyi kölcsön igényét vásárlástól függetlenül díjtalanul elintézzük Önnek.    

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Cserépkályha
Energetikai besorolás:
I
villany
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kereki Katalin Elysium Ingatlanügynökség Az iroda összes hirdetése
+36 20 406 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kereki Katalin Elysium Ingatlanügynökség Az iroda összes hirdetése
+36 20 406 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY