Eladó ház Cegléd 224 nm
Eladó ház Cegléd 224 nm
Eladó ház Cegléd 224 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7947907
Referenciaszám: 688200150
Frissítve: 20 napja

Cegléd eladó családi ház 7 szobás: 80 millió Ft

80 millió Ft
357 143 Ft/m²
224 m²
Alapterület
550 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 232 180 Ft
Második évtől
316 858 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Cegléd frekventált és egyben közkedvelt részén eladó egy 4 lakásos családi ház.   Az ingatlan mérete és számtalan extra tulajdonsága miatt mindenképpen javaslom a személyes megtekintést ,mivel hirdetésem nem tudja visszaadni teljes mértékben a látottakat!   Az ingatlan teljes alapterülete 224 nm, melyben 4 különálló lakás került kialakításra. Az összes lakás esztétikusan fel lett újítva. Az ingatlan külső homlokzati falai 5 cm-es nikecell szigeteléssel vannak ellátva. A födém 5 cm-es kőzetgyapot szigetelést kapott. Az összközműves épület fűtéséről gázkazán gondoskodik lapradiátoros hőleadók segítségével. Ezenkívül 5db  hűtő- fűtő klíma került elhelyezésre.     1. lakrész: 110,5 nm-es alsó szinten előszoba, konyha, kamra, nappali/étkező, közlekedő és egy wc, míg a felső szinten 3 szoba, fürdő, wc, mosókonyha, közlekedő és egy gardróbszoba került kialakításra.     2 lakrész: 23,6 nm-es szoba, konyha, fürdőszoba, wc és tároló helyiségekből áll     3. lakrész: 43,2 nm-es szoba, konyha/étkező, közlekedő, kamra, fürdőszoba, wc kapott helyet.     4 lakrész: 46,7 nm-es Régen üzletként funkcionált. Míg a többi lakrész az udvarról közelíthető meg, addig ez a rész utcafronti bejárattal rendelkezik. előszoba,  nappali, étkező ,konyha, szoba, fürdőszoba/wc kialakítású   Az 550 nm-es udvar ízlésesen parkosítva lett. Helyet kapott rajta egy 2 autó beállására alkalmas fedett gépkocsibeálló és tároló. A kényelmes ki/be közlekedést elektromos kapu biztosítja. A kert gazdaságos locsolását pedig fúrt kút teszi lehetővé. Az ingatlan rövid határidővel birtokba vehető! Hitel igényelhető, melyben irodánk díjmentes független hitelügyintézővel tudja ügyfeleit segíteni. Irányára: 80 M Ft Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését kérem keressen megadott elérhetőségeim egyikén! Tel.: 0620/406-0896 vagy 0670/602-1326 Cegléd Pest vármegye egyik nagyvárosa. A városban iskolák, középiskolák, óvodák, bölcsődék, idősek otthona, szakrendelő, kórház, mozi, színház, boltok, uszoda,..stb megtalálhatóak. Cegléd Budapesttől 70 km-re , Szolnoktól 40 km-re található. A közlekedést az M4-es autóúton kívül, menetrend szerint közlekedő vonatok és buszok segítik. Cegléd igazán dinamikusan fejlődő nagyváros ahol minden korosztály megtalálja az elképzeléseit.        

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
vízórás
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kereki Katalin Elysium Ingatlanügynökség Az iroda összes hirdetése
+36 20 406 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kereki Katalin Elysium Ingatlanügynökség Az iroda összes hirdetése
+36 20 406 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY