Eladó ház Cegléd 140 nm
Eladó ház Cegléd 140 nm
Eladó ház Cegléd 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7940697
Referenciaszám: H478370
Frissítve: 16 napja

Cegléd eladó családi ház 7 szobás: 41,5 millió Ft

41,5 millió Ft
296 429 Ft/m²
140 m²
Alapterület
436 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 120 444 Ft
Második évtől
164 370 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
PEST MEGYÉBEN CEGLÉDEN A KÖZPONTHOZ KÖZEL RENDKÍVÜL FREKVENTÁLT HELYEN ELADÓVÁ VÁLT EGY HÁROM GENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ! MINDHÁROM LAKÁS KÜLÖN MÉRŐÓRÁKKAL RENDELKEZIK, ÍGY ALBÉRLET KIADÁSRA IS TÖKÉLETESEN MEGFELEL. BEFEKTETÉSNEK KIVÁLÓ! FŐBB JELLEMZŐI: -436 m2 sarok telek -Összesen 3 lakás: 140 m2 nettó alapterület -Hőszigetelt nyílászárók -Új Lindab tető -Száraz vegyes falazat -H-tarifa -Új villany és vízvezetékek -Inverteres (hűtő-fűtő) klímák -Külön mérőórák -Tágas terek -Fűtés: vízteres kandalló és klímával -Közművek: villany, víz, csatorna bekötve. Gáz telken belül. A három lakás kerítéssel elválasztva és mindhárom külön kapuval rendelkezik. Két utcáról van bejárás a telekre. EZT AZ INGATLANT LÁTNOD KELL!!! KERESS BIZALOMMAL ÉS NÉZZÜK MEG EGYÜTT!!! A hirdetésben szereplő információk a megbízótól származnak. Pontosságukért felelősséget nem vállalunk. Amennyiben hitelre van szüksége irodánkban teljes körű bankfüggetlen tanácsadással segítjük vásárlását. Az energetikai tanúsítvány besorolása és megadása a megbízó felelőssége. A megadott energetikai besorolásokat nem ellenőrizzük, azok valódiságáért felelősséget nem vállalunk.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Magyar Anikó Otthon Centrum - Cegléd - Szolnoki út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Magyar Anikó Otthon Centrum - Cegléd - Szolnoki út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY