Eladó ház Cegléd 62 nm
Eladó ház Cegléd 62 nm
Eladó ház Cegléd 62 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7878878
Referenciaszám: H475087
Frissítve: 17 napja

Cegléd eladó családi ház 3 szobás: 19,9 millió Ft

19,9 millió Ft
320 968 Ft/m²
62 m²
Alapterület
707 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 57 755 Ft
Második évtől
78 818 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Cegléden az állomás közvetlen közelében eladásra kínálok egy összközműves tégla építésű családi házat. Főbb jellemzők: - nettó 62 nm - kert 707 nm - új, műanyag nyílászárók - kocsibeállás mind a két oldalon kialakítható - villanyvezetékek cseréje megtörtént (bekötések hiányoznak) - aljzatszigetelés - fűtése jelenleg nem megoldott, a rendszer kiépítve, de a készülékek nincsenek a helyén A belső felújítás a következő tulajdonosra vár. Mindenki alakíthatja a saját ízlése szerint. A telek 30% beépíthetőséggel rendelkezik, így bőven van hely garázs vagy melléképületek kialakítására. Az ingatlan 3 szoba, nappali, konyha, fürdőszoba, WC helyiségből áll. Ez egy igazán jó ár/érték arányú ingatlan. Ne szalassza el ezt a remek lehetőséget! Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal! Nézzük meg együtt! Cegléd az új M4-es autópálya mellett fekszik, Budapest 30 perc alatt elérhető! A vonatközlekedés is kiváló, jó szívvel ajánlom Budapestre ingázóknak! Irodánkban teljes körű ügyintézéssel, ingyenes, bankfüggetlen hiteltanácsadással várjuk!A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, pontosságukért felelősséget nem vállalunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
2002
Terasz:
2,7 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács-Nagy Zsófia Otthon Centrum - Cegléd - Szolnoki út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács-Nagy Zsófia Otthon Centrum - Cegléd - Szolnoki út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY