Eladó ház Cegléd 240 nm
Eladó ház Cegléd 240 nm
Eladó ház Cegléd 240 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7726078
Referenciaszám: HZ011639
Frissítve: 18 napja

Cegléd eladó családi ház 7 szobás: 87 millió Ft

87 millió Ft
362 500 Ft/m²
240 m²
Alapterület
372 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 252 496 Ft
Második évtől
344 583 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Cegléden vállalkozásra vagy két generáció együttélésére alkalmas, igényes családi ház eladó! Az ingatlan 240 méteres három szinten helyezkedik el. A földszinten egy üzlethelyiség található, mely lakhatásra is alkalmas, külön bejárattal, fürdőszoba, wc, konyha, szoba és egy nagyobb üzlethelyiség, mely nappalinak tökéletes, de méretéből adódóan még egy szoba kialakítható benne, így két generáció együttélésére is alkalmas! Az első szinten helyezkedik el tágas konyha étkezővel, szoba, nagyméretű fürdőszoba, wc, lépcsőház, lépcsőtér és nappali. A tetőtérben két nagyobb és egy kisebb szoba, gardrób, tusoló, wc, közlekedő és nappali található, így nagycsaládosok esetében, mindenkinek jut külön élettér. Az ingatlant tágas, világos terek jellemzik, igényes és praktikus kialakítással. A KÉTGENERÁCIÓS KIALAKÍTÁS MIATT MINDKÉT LAKRÉSZBEN IGÉNYBE VEHETŐ A KEDVEZMÉNYES ÁRAM ÉS GÁZ ÁR!!!A kikapcsolódást az első szinten lévő tágas terasz és a földszinten található rusztikus kialakítású sütögető biztosítja, melyben található sütőlap, grillező, kemence és mellette nyársalóhely. A ház jellemzői:- beton alapon hőszigetelt tégla falazat- cseréptető- műanyag nyílászárók- fűtés és melegvíz gázcirkó kazánnalAz ingatlan elhelyezkedéséből adódóan remek lehetőséget kínál vállalkozás kialakítására, irodának, üzletnek, előtte tágas parkoló található! Bővebb információért várom megtisztelő hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balogh Zoltánné Duna House - Cegléd Az iroda összes hirdetése
+36 30 846 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balogh Zoltánné Duna House - Cegléd Az iroda összes hirdetése
+36 30 846 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY