Eladó ház Bükkszék 180 nm
Eladó ház Bükkszék 180 nm
Eladó ház Bükkszék 180 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7805036
Referenciaszám: M248697-4426109
Frissítve: 6 napja

Bükkszék eladó családi ház 6 szobás: 69 millió Ft

69 millió Ft
383 333 Ft/m²
180 m²
Alapterület
800 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 200 256 Ft
Második évtől
273 290 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
eves megye, Bükkszéken kínálunk egy csodálatos örökpanorámás, háromszintes családi házat. Az ingatlan eredetileg nyaralóként szolgált, de kiválóan alkalmas állandó otthonnak is, besorolása is családi ház, így minden évszakban élvezheti a hegyek varázsát. A ház fűtéséről turbó gázkazán gondoskodik, radiátoros központi fűtéssel és egy éve felszerelt klímákkal van ellátva. A dryvit szigetelés biztosítja a homlokzati falak hőszigetelését, míg a csúcsminőségű fújt cellulóz a tetőtérben védi Önt a nyári hőségtől és a téli hidegtől. Az alsó szinten két szoba, melyek közvetlen kertkapcsolattal bírnak, külön fürdőszoba és egy tágas, sokrétűen hasznosítható kazánház, mosókonyha található, mely akár konyhaként is funkcionálhat. A magas földszinten két szoba, további fürdőszoba, egy nagy méretű nappali-étkező és egy modern konyha várja az új lakókat. A felső szinten két szoba és egy kényelmes fürdőszoba, illetve egy örökpanorámás erkély található. A ház teljes hosszán egy gyönyörű fedett terasz fut, amelyről páratlan kilátás nyílik a környező tájra. Az udvaron egy különleges filagória és kerti sütögető teszi még élvezetesebbé az időtöltést. A gondosan parkosított kertet folyamatosan karbantartják, így mindig gyönyörű látványt nyújt. Az utcafronti kerítés kovácsoltvasból készült, ami nem csak esztétikus, de biztonságot is nyújt. Az összes nyílászáró kovácsoltvas rácsokkal van ellátva, így az otthon maximálisan védett és biztonságos. Elhelyezkedését tekintve, közelben kényelmes sétára található a termálfürdő, étterem, buszmegálló. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy Ön is részese lehessen ennek a különleges családi háznak Bükkszéken! Forduljon hozzánk bizalommal, és tekintsük meg együtt az ingatlant.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Godó Melinda OTP Ingatlanpont Gyöngyös Az iroda összes hirdetése
+36 70 518 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Godó Melinda OTP Ingatlanpont Gyöngyös Az iroda összes hirdetése
+36 70 518 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY