Eladó ház Bugyi 159 nm
Eladó ház Bugyi 159 nm
Eladó ház Bugyi 159 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7694781
Referenciaszám: HZ051209
Feltöltve: 18 napja

Bugyi eladó családi ház 5 szobás: 122 millió Ft

122 millió Ft
767 296 Ft/m²
159 m²
Alapterület
4906 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 354 075 Ft
Második évtől
483 209 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Befektetők figyelem!Sürgősen eladó Budapesttől 30 percre Bugyi nagyközségben egy 4906 m2-es telken,nagycsaládosoknak és összeköltözőknek is kiválóan alkalmas családi ház!A főépület 1980-ban épült, de ez 2013-ban 3 lakással lett bővítve, mindegyikben kiskonyhás szoba+fürdő lett kialakítva, így tökéletes befektetés, jelenleg is albérlők lakjákőket. A stílusosan elegáns főépületben a nappalin felül egy háló, fürdő, konyha, étkezőés előszoba található, elosztásának köszönhetően tágas és világos, a fűtésről itt cirkó,a hátsó lakásokban pedig elektromos fűtőpanel gondoskodik.Gránit ablakpárkányok és járólapok ékesítik a házat, a harmonikus látványt a szépengondozott kert egészíti és emeli ki. Fúrt kút gondoskodik a kert vízellátásról, a bejáratés parkoló közel 320 m2-en van lebetonozva. A családi ház mellett helyet kapott egy32 m2-es nyárikonyha, mely alatt pince húzódik. Ipari áram, elektromos kapu és fedettterasz biztosítja a lakók kényelmét.Ne hagyja ki ezt a rendkívüli lehetőséget, hívjon, hogy megmutathassam álmai házát!Hitelből finanszírozná vásárlását? Nálunk nincs lehetetlen! Forduljon hozzánk, Irodánkszámos bank és pénzintézet kínálatával várja ügyfeleit, akár kedvezőbb feltételekkel,mint ami magánszemélyeknek elérhető. Kérje kalkulációnkat és tegyen minket próbára,mi megtaláljuk Önnek a legkedvezőbb konstrukciót.Bármilyen további kérdéssel kapcsolatban várom hívását, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Erkély:
13,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Papp Erika Duna House - Vécsey utca (Pesterzsébet) Az iroda összes hirdetése
+36 30 952 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Papp Erika Duna House - Vécsey utca (Pesterzsébet) Az iroda összes hirdetése
+36 30 952 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY