Eladó ház Bugac, Központ közelében 57 nm
Eladó ház Bugac, Központ közelében 57 nm
Eladó ház Bugac, Központ közelében 57 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7834320
Referenciaszám: M250334
Frissítve: 16 napja

Bugac eladó családi ház 2 szobás: 10,9 millió Ft

10,9 millió Ft
190 227 Ft/m²
57 m²
Alapterület
1421 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 31 635 Ft
Második évtől
43 172 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bugac településen 57 m2 nagyságú családi ház 1421 m2 nagyságú telken eladó. Az 1950-es években épült vegyes falazatú ház a falu központjához közel, aszfaltozott út mellett helyezkedik el. A házban két szoba, egy előszoba, egy kamra, egy konyha, egy fürdőszoba-WC-helyiség és egy 1o m2-es fedett verandás terasz kapott helyet. Az ingatlan egy 28 m2-es melléképülettel is rendelkezik, melyben egy 11 m2-es garázs és egy tároló került kialakításra. A lakóépület homlokzata jó állapotú, a födém stukatoros, fa szerkezetű. A tető szerkezete fa, héjazata égetett cserepezést kapott, körben csatornával ellátott. Az épület egy vegyestüzelésű kéménnyel rendelkezik. A külső nyílászárók műanyagra cseréltek, a belsők eredeti fa szerkezetűek, cserére, felújításra szorulnak. A családi házban a helyiségek laminált padló-, valamint járólap borításúak. Az ingatlanban a közművek közül a 3 fázisú villany, vezetékes víz, csatorna telken belül megtalálható, gáz az utcában van. Az otthon melegét vegyestüzelésű kályha, a melegvíz ellátást hőtárolós boyler biztosítja. Az udvar körben bekerített, több részre osztott: egy része zöldövezeti, másik része gazdálkodásra, állattartásra és növénytermesztésre kialakított. A kerti locsolásra fúrott kút biztosított. Gépjárművek beállására kapubejáró biztosított. Olcsóbb lakhatást kereső családok számára kiváló lehetőség! A közelben pár száz méteren belül élelmiszerbolt, iskola, óvoda, posta, gyógyszertár, autóbusz-állomás elérhető. Az ingatlan jogilag rendezett, birtokba adás azonnal lehetséges. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvezőbb kamatozású hitelkonstrukcióival, CSOK és támogatott hitel lehetőségével tudunk segíteni. Az adásvételi szerződés lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1950
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
komfortos
garázs
világos
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koltai Levente Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 374 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koltai Levente Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 374 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY