Eladó ház Budapest XXIII. kerület, Kis-Duna utca 100 nm
Eladó ház Budapest XXIII. kerület, Kis-Duna utca 100 nm
Eladó ház Budapest XXIII. kerület, Kis-Duna utca 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7796213
Referenciaszám: HZ045141
Frissítve: 17 napja

Budapest XXIII. kerület eladó családi ház 3 szobás: 52,5 millió Ft

52,5 millió Ft
525 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
493 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 152 368 Ft
Második évtől
207 938 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
SOROKSÁR KÖZPONTJÁBAN A DUNÁTÓL 3 PERCRE TÉGLA CSALÁDI HÁZ ELADÓ!A KÖRNYÉK:Az egészségügyi központ gyalogosan 2 perc, bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, posta, bank, játszóterek, sportpályák, kondipark és a Duna, minden gyalogos távolságra van. Az utca viszont csendes, rendezett, aszfaltozott. Ideális környék, családoknak, kisebb gyerekekkel. HÉV megálló szintén pár perc, így a tömegközlekedés is megoldott a belváros irányába.A HÁZ:Az ötvenes évek végén épült beton alapokon tégla falazat. A tető 6 évvel ezelőtt cserélve lett, a fa szerkezet és a héjazat is.Az udvarra van lehetőség beállni autóval.Jelenleg van több kisebb melléképület, amelyeknek sorsa a az új tulajdonosra van bízva.Ezen kívül van még egy különálló boltíves, ásott pince, ahova széles lépcsőn át juthatunk le.A házba a fedett teraszon át az előszobába lépünk, ahonnan nyílnak a szobák fürdő szoba, konyha. A konyha mögötti szoba belmagassága kisebb, a többi helyiségé 2,7 m.A közművek az ingatlanban. Jelenleg a fűtés gázkonvektorról működik. Felújítást, korszerűsítést igényel az ingatlan, viszont szerkezetileg stabil. A tető tájolása miatt hatékony lehet a napelemes rendszer kialakítása.A kertben kút is található.Várom hívását a hét bármely napján a továbbirészletekért.Az idén még biztosan illetékmenetesen, CSOK-kal és támogatott hitellel megvásárolhatja ezt a családi házat!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1958
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tápai Éva Tünde Duna House - Corvinnegyed Az iroda összes hirdetése
+36 20 447 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tápai Éva Tünde Duna House - Corvinnegyed Az iroda összes hirdetése
+36 20 447 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY