Eladó ház Budapest XXIII. kerület, Soroksár 35 nm
Eladó ház Budapest XXIII. kerület, Soroksár 35 nm
Eladó ház Budapest XXIII. kerület, Soroksár 35 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8095848
Referenciaszám: M273475
Feltöltve: 9 napja

Budapest XXIII. kerület eladó családi ház 2 szobás: 40,9 millió Ft

40,9 millió Ft
1 168 572 Ft/m²
35 m²
Alapterület
210 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 118 702 Ft
Második évtől
161 994 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ ÚJ ÉPÍTÉSŰ, KÖNNYŰSZERKEZETES, KÜLÖNÁLLÓ HÁZ SOROKSÁRON! Budapest XXIII. kerületének családi házas részén, Soroksáron a Molnár-szigethez közel ajánlok a figyelmébe egy újépítésű, 2 szobás, 35 nm-es, körbejárható családi házat, 210 nm-es telken. Az ingatlan 60 cm-es betonalapon áll, könnyűszerkezetes, csatornára rákötött és külön közműórákkal rendelkezik. Fűtése hőszivattyús klímával megoldott, ami okosrendszerről is működtethető. Amennyiben egy minimális költséggel fenntartható otthont keres, amihez saját elszeparált kert is tartozik, akkor Önnek ez a kiváló választás. ELŐNYÖK: szigetelt falak (gipszkarton, 3 cm préselt anyag, kátránylemez, kőzetgyapot, colos deszka, 5 cm dryvit), szigetelt alsó réteg (kátránypapír, 5 cm lépésálló nikecell, 2 cm xps, 2 cm préselt lap), kerítéssel elszeparált telek, külön közművek, betonalap, hőszivattyús klímáról működő fűtési rendszer, új kerítés, akár autóbeállási lehetőség, nagyméretű terasz kialakítására is van mód, normál szomszédság. LOKÁCIÓ: Az ingatlan Budapest XXIII. kerületében, Soroksár családi házas részén, egy átmenő forgalomtól mentes utcában található. A közelben elérhető bevásárlási lehetőség, patika, iskola, óvoda, a SOROKSÁRI VASÚTÁLLOMÁS, amivel Budapest belvárosa könnyen megközelíthető, tehát a környék infrastrukturális adottsága kiváló, a tömegközlekedés ideális. Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését és szívesen megnézné, akkor hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Goják Krisztián Budapest XI. kerület Bartók Béla út 62 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 631 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Goják Krisztián Budapest XI. kerület Bartók Béla út 62 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 631 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY