Eladó ház Budapest XXII. kerület 316 nm
Eladó ház Budapest XXII. kerület 316 nm
Eladó ház Budapest XXII. kerület 316 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7946980
Referenciaszám: HZ065051
Frissítve: 19 napja

Budapest XXII. kerület eladó családi ház 6 szobás: 184,99 millió Ft

184,99 millió Ft
584 117 Ft/m²
316 m²
Alapterület
1300 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 536 888 Ft
Második évtől
732 695 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
"Ébredjen minden reggel a szeretet és otthon melegében! Budatétény egyik legnyugodtabb részén, eladó egy álomotthon, ami nem csupán egy ház, hanem egy életstílus is.Ez a kétgenerációs családi ház 2000-ben épült, és azóta gondos kezek gondoskodtak róla.A 317 négyzetméteres területen elterülő házban 6 szoba, négy fürdőszoba és két konyha teszi teljessé az életet.Itt mindenkinek jut egy saját zug, ahol elmerülhet a nyugalomban és kényelemben.A tágas terek teremtenek lehetőséget a családi együttlétekre és az emlékek gyűjtésére.Ez a különleges otthon nem csak szép, de praktikus is.Az ingatlan vezetékei és vízcsövei frissen cserélve lettek, így Önnek csak arra kell koncentrálnia, hogy élvezze az otthon melegét és kényelmét. Afűtésről vegyestüzelésű kazán, padlófűtés és napelem gondoskodik, így az energiahatékonyság is a mindennapok részévé válik.A telek mérete 1300 négyzetméter, ahol egy 22 négyzetméteres önálló garázs is helyet kapott. Itt minden megvan ahhoz, hogy a család élete gördülékenyen működjön, és mindenki megtalálja a saját kis szegletét. Az ingatlan kiváló helyen található, ahol minden fontos helyszín könnyen és gyorsan megközelíthető.Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy egy igazán különleges otthon tulajdonosa legyen!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2000
Erkély:
9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Almási Zsuzsanna Duna House - Budaörs Az iroda összes hirdetése
+36 20 297 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Almási Zsuzsanna Duna House - Budaörs Az iroda összes hirdetése
+36 20 297 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY