Eladó ház Budapest XXII. kerület, Budatétény 470 nm
Eladó ház Budapest XXII. kerület, Budatétény 470 nm
Eladó ház Budapest XXII. kerület, Budatétény 470 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8062673
Referenciaszám: H482982
Frissítve: 4 napja

Budapest XXII. kerület eladó családi ház 11 szobás: 455 millió Ft

455 millió Ft
968 085 Ft/m²
470 m²
Alapterület
1050 m²
Telek
11 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 320 526 Ft
Második évtől
1 802 130 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Olyan hosszú befektetést keres amivel alig kell foglalkozni? Esetleg nagy méretű Családi házat keres? Akkor erre érdemes egy pillantás vetni! Remek választás lehet újra értékesítésre vagy hosszútávú kiadásra! 470 m2 (brutto 505m2) alapterületű Családi ház, 60 m2-es TERASSZAL, 5 lakásra osztva amelyek külön működtethetőek. A házban összesen 11 szoba található és 5 fürdőszoba. 2001-ben epült minőségi anyagokból saját használatra. Csendes privát kért áll rendelkezésre és 5 autónak van nyitott beálló hely. A telek 1050 m2. A lokáció szintén szuper. A 22. Kerület fejlődő részén található ahol az ingatlan árak folyamatos emelkedésben vannak. A Camopona bevásárlóközpont 5-10 perc séta távolságra található. A közlekedés szintén első osztályú. A vonatállomás szintén séta távolságra van és buszmegálló is van a közelben. A város és a környező autópályák könnyen megközelíthetőek. Iskolák és óvodák boltok, gyógyszertárak természetesen megtalálhatóak a közelben. A környékre jellemző, hogy központi jó közlekedéssel és még is csendes és zöld. Ezért kiváló befektetés! Muszaki adatok: 38 cm porotherm téglából épült a ház, továbbá a szigetelés 10 cm vastagságú. Így a rezsi nagyon kedvező. Lakásonként kb. 30 ezer Ft. A ház D-i fekvésű. Bramac tetőcserepek vannak a tetőn. Fa ablakkeretek dubla rétegű üvegekkel. Minden lakáshoz külön korszerű kondenzációs cirkó fűtés tartozik. 4 terasz és 2 erkély van hozzá. Ilyen méretekben gondolkodik? Akkor hívjon most és egyeztessen időpontot a megtekintésre! Egyedi igényekre szabott lakáshitelekkel állunk rendelkezésére. Bankfüggetlen hitelcentrumunk az országban elérhető összes bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön számára díjmentesen. Munkatársaink nagy szakmai tapasztalattal várják Önt az előre egyeztetett időpontban akár a normál munkaidő után.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2001
Erkély:
10 m²
Terasz:
60 m²
Energetikai besorolás:
E
villany
gáz
víz
csatorna
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kádár-Benkő Szilamér Otthon Centrum - VII. kerület - Kertész utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kádár-Benkő Szilamér Otthon Centrum - VII. kerület - Kertész utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY