Eladó ház Budapest XXI. kerület 95 nm
Eladó ház Budapest XXI. kerület 95 nm
Eladó ház Budapest XXI. kerület 95 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7779208
Referenciaszám: H454731-4407003
Frissítve: 12 napja

Budapest XXI. kerület eladó családi ház 4 szobás: 46 millió Ft

46 millió Ft
484 211 Ft/m²
95 m²
Alapterület
700 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 133 504 Ft
Második évtől
182 193 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XXI. kerületben, eladásra kínálok egy 95 m2 lakó területű, osztatlan közös tulajdonú családi házat ügyvédi megosztással. Csepelen, közel a központhoz, mégis zöldövezeti környezetben található eladó családi házunk. Az M0-ás autópálya, Auchan és Bauhaus mindössze 2 km-re találhatóak, így kiváló elhelyezkedése mind a városi kényelem, mind a természetközeli életstílus szerelmeseinek. A ház rugalmas kialakítása lehetővé teszi, hogy igény szerint teljesen leválasztható legyen külön bejárattal és autóbeállóval. Az ingatlan 4 szobával, konyha-étkezővel, 2 fürdőszobával, 2 WC-vel és közlekedővel rendelkezik. Belmagassága nagyvonalúan 300 cm. A konyhát kivéve minden helyiség gépészetileg és elektromosan felújított, új nyílászárókkal, bejárati ajtóval, kamerával, riasztóval és légkondicionálóval felszerelve. A fűtést elektromos rendszer biztosítja, de az otthon melegéhez hozzájárul egy működő cserépkályha is. A házat 10 cm vastag polisztirol szigeteléssel és színes dörzsölt vakolattal láttuk el, így energetikailag hatékony és esztétikus otthont biztosítva. A parkolás a telken belül úszókapun keresztül vagy közvetlenül a ház előtt lehetséges. A telek vízzel és 3 fázisú villannyal van bekötve, a szennyvíz pedig emésztőn keresztül távozik. Fontos megjegyezni, hogy csatorna bekötése nem engedélyezett, azonban a szennyvíz elszállítása díjmentes. Gáz a közvetlen közelben található, így a bekötés lehetősége adott. Ha szeretne egy olyan otthont, amely kényelmet és zöld környezetet kínál, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Doktor Tímea Szi-We Otthona Kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Doktor Tímea Szi-We Otthona Kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY