Eladó ház Budapest XXI. kerület 95 nm
Eladó ház Budapest XXI. kerület 95 nm
Eladó ház Budapest XXI. kerület 95 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7436700
Referenciaszám: H454731
Feltöltve: 11 napja

Budapest XXI. kerület eladó családi ház 4 szobás: 46 millió Ft

46 millió Ft
484 211 Ft/m²
95 m²
Alapterület
700 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 133 504 Ft
Második évtől
182 193 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó családi házunk Csepelen található, közel a városközponthoz, mégis nyugodt, zöldövezeti környezetben. Az ingatlan elhelyezkedése ideális mindazoknak, akik szeretnének élvezni a városi kényelmet, ugyanakkor értékelik a természet közelségét. Az M0-ás autópálya, Auchan és Bauhaus mind mindössze 2 km-re találhatóak, így könnyen megközelíthetőek. A ház kialakítása rendkívül rugalmas, lehetőséget biztosítva arra, hogy igény szerint akár teljesen leválasztható legyen külön bejárattal és autóbeállóval. Az ingatlan 4 szobával, konyha-étkezővel, 2 fürdőszobával, 2 WC-vel és közlekedővel rendelkezik. A nagyvonalú belmagasság pedig tágas és kellemes légteret teremt. Az ingatlan minden helyisége gépészetileg és elektromosan felújított, új nyílászárókkal, bejárati ajtóval, kamerával, riasztóval és légkondicionálóval felszerelve. A fűtést elektromos rendszer biztosítja, de az otthon melegéhez hozzájárul egy működő cserépkályha is. Az ingatlan 10 cm vastag polisztirol szigeteléssel és színes dörzsölt vakolattal lett ellátva, így nemcsak energetikailag hatékony, hanem esztétikus otthont is biztosít. A parkolás a telken belül úszókapun keresztül vagy közvetlenül a ház előtt lehetséges. A telek vízzel és 3 fázisú villannyal van bekötve, a szennyvíz pedig emésztőn keresztül távozik. Fontos megjegyezni, hogy csatorna bekötése nem engedélyezett, azonban a szennyvíz elszállítása díjmentes. A gáz a közvetlen közelben található, így a bekötés lehetősége adott. Ha olyan otthont szeretne, ami egyaránt kényelmet és zöld környezetet nyújt, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Doktor Tímea Otthon Centrum - XXI. kerület - Zrínyi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Doktor Tímea Otthon Centrum - XXI. kerület - Zrínyi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY