Eladó ház Budapest XXI. kerület, Királyerdő, Szárcsa utca 70 nm
Eladó ház Budapest XXI. kerület, Királyerdő, Szárcsa utca 70 nm
Eladó ház Budapest XXI. kerület, Királyerdő, Szárcsa utca 70 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7916266
Referenciaszám: 1815_5433
Frissítve: 16 napja

Budapest XXI. kerület eladó családi ház 3 szobás: 62,9 millió Ft

62,9 millió Ft
898 557 Ft/m²
70 m²
Alapterület
567 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 182 549 Ft
Második évtől
249 126 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Királyerdőben, a Duna-partjától rövid sétánnyira kínálom megvételre ezt a remek adottságú betonfödémes önálló és körbejárható családi házat Az ingatlan 1965-ben épült masszív és téglaépítésű. A tetőtér beépíthető. Az épület bejárata a 12 nm-es fedett teraszról nyílik. A bejárati ajtó mellett van a padlásfeljáró ezért, ha a terőtér beépülne, könnyen különbejáratú 2 generációs ház alakítható ki. Az ingatlan igen praktikus elosztású, mivel 3 különbejáratú szobával rendelkezik. A nyílászárók thermo kivitelezésűek. Fűtése konvektoros. A fűtésszámla nem magas. Alternatív fűtésre van klíma és modern elektromos, energiatakarékos fütőpanel is. Kettő szobában eredeti faparketta a burkolat, a harmadik szobában laminált padló burkolat van. A többi helyiség járólapos. A konyha nagy ablakos, a kamra innen nyílik. A fürdőszoba pár éve felújításon esett át, zuhanyzós. Az illemhely külön bejáratú. A kert kellemes méretű, egy része baráti összejövetelekre kialakított intim rész. A kertben van fúrt kút és vezetékes vízvételi lehetőség is. A kert kivilágítható, ezenkívül mozgásérzékelős lámpa is lett elhelyezve. A telek nagy előnye, hogy van egy 15 nm-es garázs is, mely masszív felépítmény, ezenkívül külön tároló helyiség is adott. Az udvarra plusz három autó is elfér. Az ingatlan tehermentes. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon a megadott számon. Refszám: 9659 Irányár: 62,9 MFt Ha épp nem tudom felvenni a telefont, rövidesen visszahívom. Kereső ügyfeleink részére a szolgáltatásunk díjtalan Érdeklődés esetén adatait a weboldalunkon lévő adatkezelési szabályzatunk szerint kezeljük. Beszámítható ingatlanokat keresünk ügyfeleink részére. Ingatlancsere lehetőség, beszámítás, értékegyeztetéssel. Irodánk ingatlanok adás-vételével és cseréjével is foglalkozik. Irodánk áfamentes, - ügyfeleinknek kedvező, alacsony sikerdíjjal párosított szakértelemmel áll rendelkezésére. Ügyvédi háttérrel, ingyenes hitel tanácsadással, teljeskörű ügyintézéssel segítjük Önt.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
csatorna
kert
kertkapcsolatos
jó közlekedésű
csendes
vízórás
klíma
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Andrea Mavalux kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 633 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Andrea Mavalux kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 633 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY