Eladó ház Budapest XX. kerület 245 nm
Eladó ház Budapest XX. kerület 245 nm
Eladó ház Budapest XX. kerület 245 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7972465
Referenciaszám: HZ061436
Frissítve: 19 napja

Budapest XX. kerület eladó családi ház 6 szobás: 169,9 millió Ft

169,9 millió Ft
693 469 Ft/m²
245 m²
Alapterület
532 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 493 093 Ft
Második évtől
672 927 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
2010-ben épült újszerű, eddig irodaként használt 245 nm hasznosalapterülettel rendelkező családi ház ELADÓ az M5-ös autópályabevezető szakasza mellett, teljesen térkövezett 532 nm-es telekről!Az épület teljes alapterülete 158 nm, a földszinti hasznos alapterület130 nm, ahol jelenleg három irodahelyiség, recepció, két terasz,konyha, közlekedők, mosdó, valamint egy WC áll rendelkezésre.Az emelet hasznos alapterülete 115 nm, melyen egy tekintélyesméretű közösségi tér található gépesített konyhával. Ezen felül kéttárgyaló, WC, illetve mosdó van még a szinten. A mellékelt alaprajzokaz építéskori állapotot tükrözik, amitől az évek során valamelyest ellett térve, a részletekről kérem érdeklődjön nálam.A szabadon álló épület megépítésekor 30 cm-es ytong falazóelemekkerültek felhasználásra, a hőszigetelésről dryvit rendszer gondoskodik.A fűtést kifogástalan állapotú gázkazán biztosítja, mely szintenkéntkülön szabályozható. A földszinten falraszerelt, az emeleten beépítettmennyezeti klíma hűti le a nyári forróságot.Az utcára két kapu nyílik, így akár több autóval be lehet állni, sőt rámpais ki lett alakítva, amivel haszongépjárműből közvetlenül megoldható azáru berakodása. A tulajdoni lap tehermentes, az ingatlan akár azonnalbirtokba vehető, további kérdéseivel hívjon telefonon, küldjön üzenetet!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2010
Erkély:
28,8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dobi Dorián Duna House - Vécsey utca (Pesterzsébet) Az iroda összes hirdetése
+36 30 452 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dobi Dorián Duna House - Vécsey utca (Pesterzsébet) Az iroda összes hirdetése
+36 30 452 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY