Eladó ház Budapest XX. kerület 263 nm
Eladó ház Budapest XX. kerület 263 nm
Eladó ház Budapest XX. kerület 263 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7850704
Referenciaszám: HZ046270
Frissítve: 16 napja

Budapest XX. kerület eladó családi ház 6 szobás: 99,99 millió Ft

99,99 millió Ft
380 190 Ft/m²
263 m²
Alapterület
617 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 290 196 Ft
Második évtől
396 033 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Munkásszállást, telephelyet keresők részére ajánlom!Pesterzsébet frekventált utcájában, jó megközelíthetőséggel eladó, eddig telephelynek és munkásszállásnak kialakított, több épületből álló családi ház. A telek 617 nm-es, az épületek 263 nm, a helyszínrajzon feltüntetve. A főépület utcafronti részén két részből álló üzlethelység található (jelenleg iroda és egy tattoo szalon). Mindkét üzlet külön mosdóval és wc-vel rendelkezik, légkondicionált. A földszinten két szoba, konyha-étkező, fürdő és két wc található, ez a rész is légkondicionált. Külön lépcsőházban lehet feljutni a tetőtéri, összkomfortos lakrészbe, ahol egy nappali étkező -konyha, két szoba  fürdőszoba  wc-vel, valamint egy 20 nm-es terasz lett kialakítva. Ebben a lakrészben egy központi hűtő-fűtő klímaberendezés gondoskodik a komfortról. A telek hátsó részén egy szoba+konyhás, összkomfortos lakás, három tároló és egy műhely helyezkedik el. A bejárattól balra levő épületben, szintén van, egy szoba+konyhás fürdővel ellátott lakás, mögötte több gk. részére féltetős kocsibeállók is megtalálhatóak.. Az energiáról 6.5 Kw-os napelemrendszer és napkollektor gondoskodik.2017-ben az összes épületet teljesen felújították, alapvezetékek, teljes elektromos hálózat és tető. 

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Erkély:
19,4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lukács Tibor Géza Duna House - Szinyei Merse utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 287 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lukács Tibor Géza Duna House - Szinyei Merse utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 287 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY