Eladó ház Budapest XX. kerület, Erzsébet 75 nm
Eladó ház Budapest XX. kerület, Erzsébet 75 nm
Eladó ház Budapest XX. kerület, Erzsébet 75 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7724329
Referenciaszám: M238158
Frissítve: 16 napja

Budapest XX. kerület eladó családi ház 3 szobás: 35 millió Ft

35 millió Ft
466 667 Ft/m²
75 m²
Alapterület
311 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 579 Ft
Második évtől
138 625 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csak az OTP ingatlanpont kínálatából eladó a 20. kerületben csendes, nyugodt kis utcában egy 3 szobás családi ház, a hozzátartozó 311 négyzetméter telekkel és 20 négyzetméteres melléképülettel. A családi ház kőből és téglából épült, fa födémmel rendelkezik és cserépfedés van rajta. A telek körbe van kerítve, zárt udvara van. A családi házban 3 szoba 1 étkező 1 fürdőszoba 1 konyha, előszoba és külön egy wc található. A telken egy fedett kocsibeálló is helyett kapott. Az ingatlan fűtéséről elektromos cserépkályha gondoskodik a meleg vizet villanybojler biztosítja. A házba háromszor 20 amper áram van bevezetve, valamint az éjszakai áram is bekötésre került. Az ingatlanra haszonélvezeti jog van bejegyezve és ezzel a haszonélvezeti joggal együtt eladó. Az ingatlan azonnal birtokba vehető! A telken megtalálható még egy melléképületből kialakított egy szoba, konyha, fürdőszobás kis lakás is, ami némi felújítás után albérletként kiadva bevételi forrásként szolgálhat. Vásárolja meg ezt az ingatlant, legyen az Ön OTTHONA! Ebben segítünk INGYENESEN és EXTRAGYORSAN a CSOK és Babaváró gyors intézésével és az OTP bank nyújtotta egyedi kedvezményes hitellel akár 18 munkanap alatt, mely kifejezetten erre az ingatlanra szól. Minden ügyintézés a mi feladatunk, Önnek csak döntenie kell. Segítséget nyújtunk az adásvételi folyamat egészéhez és igény szerint, megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, hogy minden gyorsan és gördülékenyen menjen. Bármikor hívhat, még hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csuri Katalin Érd Bajcsy-Zsilinszky út 160 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 267 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csuri Katalin Érd Bajcsy-Zsilinszky út 160 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 267 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY