Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Bártfa utca 88 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Bártfa utca 88 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Bártfa utca 88 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7972536
Referenciaszám: HZ078873
Frissítve: 17 napja

Budapest XVIII. kerület eladó családi ház 2+1 fél szobás: 84 millió Ft

84 millió Ft
944 882 Ft/m²
88 m²
Alapterület
542 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 243 789 Ft
Második évtől
332 701 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Budapest XVIII. kerületében Szemeretelep csendes utcájában egy 89 nm-es családi házat, pincével , nagy kerttel és önálló garázzsal!A telek mérete 542nm , ami telis tele van gyönyörű virágokkal és gyümölcsfákkal.A ház az 1940-es években épült téglából ,amelyre borított fafödém majd cserép került. Az épület 10cm-es szigetelést kapott és ennek köszönhetően rezsije alacsony.Az ingatlant tágas és világos terek jellemzikTöbb féle fűtési rendszer is használható az ingatlanban:- vegyes tüzelésű kazán- gázcirkó- villany (légkondicionáló)Minden közmű be van vezetve az ingatlanba. Nyílászárók mindenhol ki lettek cserélve műanyagablakokra, amelyekre redőny és szúnyogháló is kerül.Nagy konyhás- étkezővel rendelkezik a ház ,ahol kényelmesen akár az egész család együtt tud enni. A konyhához 2 kamra is tartozik ,amely tökéletes konyhaigépek és élelmiszerek tárolására .A pincébe egy nyitott elektromos lifttel lehet lemenni.Egy kisebb és két nagyobb szoba vagy akár dolgozószoba kialakítására is van lehetőség.Kádas fürdőszoba található az ingatlanba.A kertben fúrt kút is található!Parkolás:Kertben vagy garázsban.Környék:A közelben megtalálhatóak a mindennapi életvitelhez szükséges üzletek: bevásárló központ , piac,  pékség, gyógyszertár, dohánybolt, cukrászda, orvosi rendelő, iskola, óvoda , étteremek pár perc alatt elérhetőek.Tömegközlekedés:Pár perc sétával elérhetőek villamos és buszmegállók, közelben van vasútállomás is.Finanszírozás:Az ingatlan per, igény és teher mentes, készpénzzel és hitellel is megvásárolható!Minden korosztály számára tökéletes választás!Amennyiben az ingatlan felkeltette érkelődését , keressen bizalommal a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1940
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Imre Duna House - Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 70 777 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Imre Duna House - Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 70 777 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY