Eladó ház Budapest XVII. kerület 260 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület 260 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület 260 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7972077
Referenciaszám: HZ090991
Frissítve: 4 napja

Budapest XVII. kerület eladó családi ház 7 szobás: 99,9 millió Ft

99,9 millió Ft
384 231 Ft/m²
260 m²
Alapterület
611 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 289 935 Ft
Második évtől
395 676 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XVII.AKADÉMIAÚJTELEP, SZÁMOZOTT UTCÁKBAN, 2 SZINTES, 7 SZOBÁS, ÖNNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ.A kerület legkeresettebb részén kínálunk eladásra egy, kiváló állapotú, szigetelt családi házat. Az ingatlan csendes, kertvárosi környezetben található, átmenő forgalomtól mentes, aszfaltozott utcában!  Az épület 1995-ben épült tégla szerkezettel, 2 szinten, 7 szoba + garázs került kialakításra, összesen 240m2-en, + a tetőtér beépítés! A családi ház kiváló állapotban van, a rendszeres karbantartásoknak és modernizálásnak köszönhetően. Az épület 15cm-es DRYVIT szigeteléssel rendelkezik, minden nyílászárója műanyag, redőnnyel és szúnyoghálóval is felszerelt. Kialakításának köszönhetően egy, nagy létszámú család vagy akár két generáció lakhatására is bőven alkalmas, mivel az emeleten egy amerikai konyhás nappali és 4 szoba került megépítésre, továbbá fürdő és wc is található. Az ingatlant 3 éve teljesen kifestették, falai még mindig tiszták és két helyiség is teljeskörű felújításra került (emeleti fürdő, földszinti wc).Az udvaron még egy autó számára felszíni parkoló található, szaletlivel, tárolóval és ELEKTROMOS AUTÓ TÖLTŐVEL. Az udvaron automata öntöző rendszer került telepítésre!A családi ház alsó és felső szintjén külön villanyóra biztosítja az áramot. Az épület teljes fűtését kondenzációs gáz cirkó működteti, hőleadói lemez radiátorok.Fűtése télen: 33-35.000 Ft körül alakul!PER, TEHER ÉS IGÉNY MENTESFINANSZÍROZÁS: Hitelre megvásárolható, állami támogatások ( Cs.o.k., Babaváró) felvehetőek rá! A hitelt a CREDIPASS, Európa legnagyobb hitel közvetítője biztosítja az ingatlanra, bank függetlenül, garantáltan a legkedvezőbb piaci feltételekkel, vevőink részére díjtalanul!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1995
Erkély:
9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Zsolt Duna House - Óhegy Az iroda összes hirdetése
+36 20 539 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Zsolt Duna House - Óhegy Az iroda összes hirdetése
+36 20 539 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY