Eladó ház Budapest XVII. kerület, Régiakadémia-telep 220 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Régiakadémia-telep 220 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Régiakadémia-telep 220 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7754850
Referenciaszám: 28_dir
Frissítve: 20 napja

Budapest XVII. kerület eladó családi ház 6 szobás: 94,9 millió Ft

94,9 millió Ft
431 364 Ft/m²
220 m²
Alapterület
361 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 275 424 Ft
Második évtől
375 873 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Budapest 17. kerületében, Rákosligeten, csendes, csekély forgalmú mellékutcában egy kétszintes, 220 nm lakóterülettel rendelkező, több generáció számára is megfelelő családi ház. A nagypolgári jellegű épület a múlt század első felében épült, az alsó szint az adott korra jellemző nagy belmagasságú, dupla kazettás, nagyméretű ajtókkal és egyedi kivitelezésű ablakokkal. Fűtése korszerűsítve lett, hiszen kombi cirkó szolgáltatja a fűtést és a meleg vizet. Az épület megkapta a 2 lakásos gázkedvezményt, így a kedvezményes köbméter limit duplán felhasználható. A felső szint (tetőtér) lényegesen később lett beépítve, itt jelenleg két család osztozik a lakótéren. Az épületnek két bejárata van, ami lehetőséget ad további szeparáláshoz is, akár szintenként is elválasztható az épület. A ház beton sávalapra épült, vastag téglafalakkal, betonfödémmel. Rendkívül erős, masszív szerkezetű felépítmény, azonban kisebb-nagyobb felújításokat igényel. Az épület kis része alatt pince van, itt egykor vegyes tüzelésű kazán üzemelt, a csövezése használható és beköthető újabb kazán. Alsó szinten 2 nagy méretű szoba, hall (vagy étkező), konyha, fürdőszoba, kamra, előszoba helyiségek lettek kialakítva. A terasz felől nyílik a második bejárat, külön előszobával, innen indul a csigalépcső is az emeletre. A felső szinten összesen 4 szoba, 2 konyha, 2 fürdőszoba és közlekedő helyiségek létesültek, a lépcsőház jobb és bal oldalán is külön bejáratú lakásokra lett osztva ez a szint, de igény szerint könnyedén használható egy egységként is. Összességében elmondható, hogy több családot, vagy nagycsaládot is képes befogadni ez a hatalmas épület. Az udvar 361 nm területű, a hátsó részén épült a terasz és van egy felújítandó melléképület. A kert utcafronti részén kis előkert, ide akár gépkocsi beálló is létesíthető. A környék és az utca rendkívül csendes, a közelben buszmegállók és a Rákosliget MÁV állomás, ezen kívül oktatási intézmények, játszótér, boltok, üzletek. A telek hátsó része évekkel ezelőtt le lett választva, itt egy ikerház található, külön bejáratokkal. Amennyiben nagyobb méretű családi házat keres a környéken, kérem jöjjön el és nézze meg ezt az ingatlant, amely sokféle élethelyzetben megoldást jelenthet, ezen kívül akár tovább is tagolható és részenként kiadható, így befektetésnek is jó lehetőséget kínál. Kérdésekkel, megtekintéssel kapcsolatban várom megtisztelő hívását. Irányár: 94.9 millió Ft. Amennyiben Ön is szeretné eladni ingatlanát, mi ingyenes piaci értékbecsléssel és tanácsadással állunk rendelkezésére. Ezen kívül bank független hitel-ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel, energetikai tanúsítvány beszerzésével és megbízható építőipari szakemberekkel segítjük ügyfeleinket.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
jó közlekedésű
világos
étkező
kamra
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hudák Gergely Direkt Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 507 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hudák Gergely Direkt Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 507 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY