Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákoskeresztúr 200 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákoskeresztúr 200 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákoskeresztúr 200 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7872571
Frissítve: 7 napja

Budapest XVII. kerület eladó családi ház 5+2 fél szobás: 119 millió Ft

119 millió Ft
595 000 Ft/m²
200 m²
Alapterület
884 m²
Telek
5+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 345 368 Ft
Második évtől
471 326 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XVII.kerület csendes, kertvárosias negyedében megvételre kínálok egy parkosított 884 nm-es telken elhelyezkedő önálló 125nm-es és egy 75 nm –es családi házat, garázzsal, tárolókkal, kerti kiülőkkel. Az ingatlanok nagyon jó állapotúak, folyamatosan karbantartottak. Telek jobb oldalára, egymás mögé lettek építve . Utcafronti ház jellemzői: -1975-ben épült, 125 nm, tégla falazatú -műanyag nyílászárók+fa nyílászárók+redőny -beton födém+ cserépfedés 5 éves -szobák parkettázottak, fürdőszoba és főzőfülke hidegburkolatos -lambériázott belső burkolás -hűtő-fűtő klíma -ház fűtését gázkazán látja el, lapradiátoros hőleadással. -riasztó. Ingatlan helyiségei: -nappali -közlekedő -háló -2 nagyszoba egymásba nyíló -konyha+étkező -zuhanyzós fürdőszoba -kamra -a ház alatt egy mosókonyha is helyett kapott. Telek hátsó részén elhelyezkedő ház jellemzői: -2008-ban épült porotherm tégla falazat -20 cm-es szigetelés -fa födém+20cm kőzetgyapot szigetelés+cserépfedés -műanyag nyílászárók+redőny+szúnyogháló -hűtő-fűtő klíma -ház fűtését gázkazán látja el, lapradiátoros hőleadással. Ingatlan helyiségei: -előszoba -toilet -2 db hálószoba -kamra -amerikai-konyhás nappali, melyhez 15 nm terasz kapcsolódik. -tároló. A kertben található még nyári konyha, tárolóhely, zöldséges pince, füstölő is. A szabadidőnket kellemesen eltölthetjük a gyönyörűen gondozott kertben, ahol a növények locsolása a 2 db kerti csapról történik. Megcsodálhatjuk a kerti tavacskát is. Ételeket és italokat a kerti sütögetőben elkészíthetjük, kellemesen elfogyaszthatjuk a szaletliben és a fedett teraszokon. Több gépjármű számára van parkolási lehetőség az ingatlan területén, fedett beálló és egy garázs is van. A közmű elszámolása mérőórák fogyasztása alapján történik mind a két házban. Bútorok megegyezés tárgyát képezik. Az ingatlan per- és tehermentes, rövid időn belül költözhető! Ajánlom összeköltöző családoknak, befektetőknek, akik szívesen élnek egy gyönyörű telken együtt, de mégis külön otthonban! Kérdése van? hívjon! Hitel esetén díjmentes ügyintézés. Összes bank ajánlata egy helyen.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2008
Terasz:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
étkező
kamra
terasz
pince
melléképület
műhely
mosókonyha
kábeltévé
internet
bútorozott
beépített konyhabútor
gépesített
vízórás
hőszigetelt
riasztó
klíma
parkettás
redőny
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simon Gabriella Simon Gabriella Az iroda összes hirdetése
+36 70 518 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simon Gabriella Simon Gabriella Az iroda összes hirdetése
+36 70 518 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY