Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákoskeresztúr 83 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákoskeresztúr 83 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákoskeresztúr 83 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7811040
Referenciaszám: M249114
Frissítve: 16 napja

Budapest XVII. kerület eladó családi ház 5+1 fél szobás: 69,2 millió Ft

69,2 millió Ft
457 068 Ft/m²
83 m²
Alapterület
490 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 200 836 Ft
Második évtől
274 082 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Rákoskeresztúron, központhoz, Pesti úthoz közel, de átmenő forgalomtól mentes, csendes utcában 490 nm-es telken épült, jó állapotú, rengeteg lehetőséget magában rejtő önálló családi ház eladó. Az eredeti ingatlan az 1930-as évek közepén épült téglából. Tulajdonosa folyamatosan karbantartotta, újította. 1997-ben teljesen új tetőszerkezet került a házra, ekkor alakították ki a házon kívülről megközelíthető kb 68 nm-es padlásteret, aminek a belső befejezése már az új tulajdonosra vár. 2022-ben kicserélték a radiátor csöveket illetve a radiátorok egy részét is. Jelenlegi tulajdonosa a földszintet használja, ami 83 nm-es, 3 szoba, étkező, konyha, fürdőszoba, WC, kamra elrendezésű illetve a kb 15 nm-es pincét. Házon belül a nappali keleti tájolású, gázfűtéses, a meleg vizet villanybojler biztosítja, a konyhában villanytűzhely található. A vezetékeket már kicserélték rézre. Klímára a redőnyök illetve a dupla ablakok miatt nincs szükség. A telken még 2db melléképület található, amiből az egyik egy zárt kocsi beálló, a másik a szerszámok tárolása alkalmas illetve nyári konyhaként is használható. Minden épület szerepel a térképszelvényen. A kertben van egy 14,6 méter mély ásott kút, búvár szivattyúval, beton kútgyűrűvel. Az ingatlan rövid határidővel költözhető, tehermentes, rendezett tulajdonviszonnyal rendelkezik (1 tulajdonosa van). Az OTP Bank az ingatlan megvételét szükség, igény esetén kedvezményes céges és lakossági lízing- hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja .Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél és az ingatlan a feltételeknek megfelel. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1936
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Zsuzsanna Budapest XIII. kerület Lehel utca 50 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 495 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Zsuzsanna Budapest XIII. kerület Lehel utca 50 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 495 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY