Eladó ház Budapest XVII. kerület, Helikopter lakópark 180 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Helikopter lakópark 180 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Helikopter lakópark 180 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7500557
Referenciaszám: H411380
Feltöltve: 18 napja

Budapest XVII. kerület eladó családi ház 4 szobás: 299 millió Ft

299 millió Ft
1 661 111 Ft/m²
180 m²
Alapterület
848 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 867 774 Ft
Második évtől
1 184 257 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálom a 17. kerületben, csendes nyugodt területén családi házas környezetben külső és belső jegyeiben modern klasszikus vonalvezetésű minőségileg kivitelezett luxus családi házat A luxusház egyedi tervek alapján, magas minőségi anyagok felhasználásával épült. Gépészete a mai kor legmodernebb elvárásainak is megfelel. Tervezésekor az építész különös figyelmet fordított a modern elvárásokra és a család igényeire, így jött létre ez a magas minőségben kivitelezett, rengeteg extrával felszerelt, minden igényt kielégítő ingatlan. Nagy belmagasság és terek jellemzik, kifejezetten hangulatos kertkapcsolatos nappalija, mely a konyhával és az étkezővel szerves kapcsolatot alkot. Az épület közepén tágas nappalit, étkezős konyhát, külön fürdőszobával rendelkező ifjúsági lakrészt, tágas gardróbbal, egy hálószobát és a hatalmas szülői hálót találjuk, mely szintén saját gardrób-, és fürdőszobát kapott. Ezen kívül az épületben 1 állásos teremgarázs, wellness rész, gépészeti helyiség, mosókonyha, tárolók és egy mosdó található. A wellness részben jacuzzit, szaunát, fitness részleget találunk, valamint ez egy teraszon keresztül összeköttetésben van az impozáns méretű és kertész által látványtervek alapján megálmodott kerttel. Fűtése gázcirkóval megoldott, a hideg burkolatok alatt padlófűtéssel, a többi helységben radiátorokkal napkollektoros rásegítéssel. Welness részlegben falfűtéssel. Napkollektor segíti még a jakuzzi fűtését és a melegvíz ellátást. A házban 6 hűtő-fűtő klíma található. Ha szeretné megtekinteni vásárlás céljából ezt a nem minden napi, de minden igényt kielégítő luxus ingatlant, akkor hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2019
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Görög Roland Otthon Centrum - XVIII. kerület - Market Central Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Görög Roland Otthon Centrum - XVIII. kerület - Market Central Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY