Eladó ház Budapest XVI. kerület 200 nm
Eladó ház Budapest XVI. kerület 200 nm
Eladó ház Budapest XVI. kerület 200 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8042474
Referenciaszám: 11-2559
Frissítve: 4 napja

Budapest XVI. kerület eladó családi ház 5+1 fél szobás: 169 millió Ft

169 millió Ft
845 000 Ft/m²
200 m²
Alapterület
700 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 490 481 Ft
Második évtől
669 363 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálunk Árpádföld csendes, madárcsicsergős, rendezett utcájában egy világos, tágas, nappali+5 szobás 3 szintes felújított, azonnal költözhető családi házat. Alsó szint: kb. 90 nm A ház alsó szintjén az egyállásos garázs, a gépház és két irodahelyiség, mosdó, illemhely és tároló lett kialakítva. Ez a szint nem szuterén szint, külön bejáratú, ezért irodának (otthoni munkavégzés), külön lakrésznek kiválóan alkalmas, fűtött, szigetelt, száraz. A második autóval a kerti gépkocsibeállóba lehet beparkolni. Földszint: 90 nm Itt az erkélyes nappali, egy dolgozószoba, külön étkező, konyha, kamra, zuhanyzós fürdőszoba, külön illemhely foglal helyet. A konyhából léphetünk ki a teraszra a kert felé. Emelet: 90 nm Négy tágas szoba, kádas fürdőszoba, elkülönült illemhely és két gardrób található itt. Műszaki állapot: Az eredeti ház a 80’-as években épült, majd a jelenlegi tulajdonosok a házat 1998-ban vázszerkezetig visszabontották és felújították az akkori legmagasabb műszaki színvonalon, a ház azóta is több újításon esett át (új konyhabútor, parketta, földszinten új fürdőszoba), 5 cm-es dryvit szigeteléssel rendelkezik, a központi fűtést minőségi Sauniver Duval cirkókazán biztosítja. A nyílászárók kétrétegű, hőszigetelt, szép állapotú fa ablakok, redőnnyel felszereltek. A ház riasztóval és hűtő-fűtő klímával rendelkezik. Kert: A nagy méretű intim kertben a kikapcsolódást a kerti pavilon és a sütögető biztosítja, a locsolást ásott kút segíti. Infrastruktúra, közlekedés: Iskola, óvoda, bölcsőde, bolt a közelben megtalálható. Autóval az Örs vezér tere 13 percre van, az M0-ás autópálya közelsége könnyen elérhetővé teszi a város távolabbi részeit is. A 31-es busz és az éjszakai busz megállója pár percre van gyalog, amivel 13 perc alatt elérhető az Örs vezér téren a 2-es metró. Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal a hét minden napján! Ha érdekli az ingatlan, vagy esetleg saját lakásának eladásában is tudnánk segíteni, kérem keressen bizalommal! Cégünk piacvezetőként már akár nettó 2,5%-os közvetítői díjért is segít az értékesítésben!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos
garázs
étkező
kamra
gardrób
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sebestyén Tamás Balla Ingatlan - XVI. kerület, Kistarcsa, Csömör, Kerepes, Mogyoród, Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 70 332 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sebestyén Tamás Balla Ingatlan - XVI. kerület, Kistarcsa, Csömör, Kerepes, Mogyoród, Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 70 332 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY