Eladó ház Budapest XVI. kerület, Sashalom 120 nm
Eladó ház Budapest XVI. kerület, Sashalom 120 nm
Eladó ház Budapest XVI. kerület, Sashalom 120 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7944243
Feltöltve: 3 hónapja

Budapest XVI. kerület eladó családi ház 2+1 fél szobás: 112,9 millió Ft

112,9 millió Ft
940 833 Ft/m²
120 m²
Alapterület
547 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 327 665 Ft
Második évtől
447 166 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XVI. kerületben KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ, 2023-ban FELÚJÍTOTT HÁZ, NAGY TÁROLÓVAL! Ingatlanosok segítségét nem kérem, köszönöm! Sashalom szívében kínálom eladásra egy igazán szép, fiatalos, kellemes otthonomat magánszemélyként. Az 547 m2-es telken lévő 100 m2-es családi ház teljes felújításon és modernizáción esett át (víz, villany, fűtés, nyílászárók, burkolatok). HÁZ PARAMÉTEREI: - A nagygenerál átalakítás során kétzónás padlófűtés került kialakításra. - A fűtés és a melegvíz gazdaságos előállításáról kondenzációs kazán gondoskodik, amelyhez egy 113 literes hőtároló is csatlakozik. A kazán a ház alatt található 8 nm-es pincében kapott helyet, így nem csökkenti a fenti életteret. - A külső szigetelés 15 cm-es grafitos EPS-sel, a mennyezet 30 cm-es gyapottal, a padló pedig 10 cm lépésállóval lett ellátva. - A 3 rétegű nyílászárók elektromos, smart, kombi (felhúzható szúnyogháló + redőny egyben) redőnyökkel került beépítésre. A párkány esztétikus mészkő, illetve márvány hatású. - A teljes villanyhálózat újrahúzása is megtörtént, amely során három fázis került kialakításra. - A házban 2 db wifis Gree légkondicionáló került felszerelésre. Mindkettő hűtő - fűtő funkcióval rendelkezik. INGATLAN ELOSZTÁSA: - 1 db 47 m2 amerikai konyhás nappali, étkező - 2 db 17 + 16 m2 hálószoba - 2 db 8 + 4 m2 fürdőszoba wc-vel - 1 db 8 m2 gardrób - 1 db 38 m2 terasz - 1 db 16 m2 pince - 1 db 15 m2 kerti tároló UDVAR: - Teljesen különálló - A terasz tavasztól őszig hozzájárul az élettér megnöveléséhez. - A zárt udvaron több autó kényelmes parkolása is biztosított. - A kert és a külső élettér a leendő tulajdonos ízlésének, fantáziájának megfelelően személyre szabható, alakítható. LOKÁCIÓ: - Kellemes, nyugodt, csendes, családi házas övezet. Kertvárosi hangulat, kedves szomszédok. - A környék közlekedése kiváló: HÉV és busz megálló pár perc sétával megközelíthető. - Kerékpárral is könnyen elérhető a belváros. - Boltok, piac, patika, óvoda, iskola, parkosított zöldterület, kiserdő is karnyújtásnyira található. A ház alaprajzát a fotók között tekintheti meg, mely tájékoztató jellegű. A képek között szerepel pár bútorozott látványterv is, ami a mi elképzelésünket tükrözi. Hívjon bizalommal, bármilyen kérdésére készséggel válaszolok!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Padlófűtés
Terasz:
38 m²
Energetikai besorolás:
B
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
világos
belsőkert
amerikai konyha
étkező
gardrób
terasz
pince
melléképület
kábeltévé
internet
telefon
bútorozatlan
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
klíma
redőny
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 913 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 913 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY