Eladó ház Budapest XVI. kerület, Mátyásföld 236 nm
Eladó ház Budapest XVI. kerület, Mátyásföld 236 nm
Eladó ház Budapest XVI. kerület, Mátyásföld 236 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7875775
Referenciaszám: 184995
Frissítve: 16 napja

Budapest XVI. kerület eladó családi ház 8 szobás: 114,9 millió Ft

114,9 millió Ft
486 864 Ft/m²
236 m²
Alapterület
730 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 333 469 Ft
Második évtől
455 087 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egy igazi mini kastély-villa a XVI. kerület egyik legszebb részén! Eladásra kínálunk Budapesten, a XVI. kerület Mátyásföld részén egy bruttó 230nm-es, nappali +7 szobás, 2 fürdőszobás utcára néző villát. A környéken rengeteg hasonló méretű villára lehetünk figyelmesek! A lakóingatlan az 1920-as években épült a régi kor kiemelkedő építészeti megoldásait figyelembe véve! Érdemes megtekinteni személyesen, nem mindennapi ingatlan, kivételes belső kialakítással! Ide boldogan térhet haza, igazi álomotthon varázsolható belőle! Hatalmas, központi elhelyezkedésű nappali, körbejárható földszinti szobák és közlekedők jellemzik az ingatlant! Esztétikai felújítás szükségszerű az ingatlanban mivel az elmúlt évek során belülről és kívülről elmaradtak a szükséges javítások. A lakás főbb jellemzői: -bruttó 236nm-es lakóingatlan(nettó 193nm-es hasznos terület: nappali, 7 lakószoba,fürdőszoba, közlekedők, kamra...stb) -55nm-es száraz pince -az emelet részben lapostetős így terasz kialakítható -A lakás fűtését cirkó biztosítja -esztétikai felújítása javasolt -a hozzá tartozó telekrész 730nm-es Közlekedés és elhelyezkedés: -több buszjárat mellett a HÉV is viszonylag gyorsan elérhető -közelben közintézmények és bevásárlási lehetőségek rövid időn belül elérhetőek. Természetesen az ár irányár. Nagyszerű választás, szuper ár-érték arányban! Ne hagyja elveszni ezt a páratlan lehetőséget! Minden nap elérhető vagyok, hívjon, egyeztessünk időpontot az ingatlan megtekintésére! Irodánkban a következő szolgáltatásokkal állunk meglévő és leendő ügyfeleink rendelkezésére: -ingatlanközvetítés (díjmentes tanácsadás, kiemelt méretű vevői adatbázis, magas szintű szakmai háttér) -bank semleges hitelügyintézés vásárlóknak (díjmentes hitelszűrés és tanácsadás) -adás-vétellel kapcsolatos jogi tanácsadás. -ingyenes ingatlan közvetítés kereső ügyfeleink részére. -energetikai tanúsítvány készítése.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
D
terasz
pince
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Porkoláb Dániel Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 671 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Porkoláb Dániel Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 671 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY