Eladó ház Budapest XVI. kerület, Kisszentmihály 210 nm
Eladó ház Budapest XVI. kerület, Kisszentmihály 210 nm
Eladó ház Budapest XVI. kerület, Kisszentmihály 210 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8016191
Frissítve: 1 hónapja

Budapest XVI. kerület eladó családi ház 6+1 fél szobás: 179,9 millió Ft

179,9 millió Ft
856 667 Ft/m²
210 m²
Alapterület
899 m²
Telek
6+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 522 116 Ft
Második évtől
712 535 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Budapest, 16. kerület Kisszentmihály csendes kis utcájában, egy 210 nm-es 6+1 szobás önálló családi ház 899 nm-es telken. A ház 1992-ben épült saját elképzelés, igény alapján, amitől most családi okok miatt kell megválni. Az alsó szinten dolgozószoba és egy tágas konyha, étkező lett kialakítva, mely egy légterű a teraszos nappalival. Ez a hatalmas élettér kellemes közösségi tere volt a családnak. Az előszobából nyíló szoba, eredetileg garázs funkciót látott volna el, az áthidaló alatti téglafal eltávolításával könnyedén kialakítható. Az emeleti szobák, nagy előtér, napfényesek, nagyobb család esetén is megfelelő intim szférát biztosítanak. A ház stabil szerkezetű, dupla alj szigetelésű, 40 cm-es téglafalakkal. A fa nyílászárók dupla thermo üvegezésűek. A tetőszerkezet stabil fa gerendázata Bramac cserepezésű. A fűtést gáz-cirkó, a meleg vizet gázkészülék biztosítja. A ház gépészetileg korszerűsítésre, felújításra vár. A tetőszerkezet alkalmas napelemek beépítésére. A kertben gyümölcsfák, virágok, egy fa kerti tároló, ami autóbeállásra is alkalmas. A szomszéd ingatlanok is rendezettek, lakóik kedves, segítőkész emberek. Az utcában és a környező utcákban is minden ház a 90-es években épült. Csendes, nyugodt, barátságos környék, sok szép növénnyel. Kiköltözéshez adásvételtől számított minimum 3 hónap szükséges. A bútorzat megegyezés szerint. A közelben iskolák, óvodák, bölcsöde, bevásárlóhelyek /Pólus Center, AsiaCenter, piacok/. Néhány perc alatt elérhető az M0-s autóút. Családi kirándulásra, szabadtéri sportolásra számos lehetőség nyílik a közelben. Teljes körű hitelügyintézésével állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, bármely, nem csak a nálunk vásárolt ingatlanok esetében is ! Az ingatlanértékesítéssel kapcsolatos szolgáltatásainkról a honlapunkról Hívjon a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1992
Terasz:
25 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
duplakomfortos
garázs
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
étkező
kamra
terasz
melléképület
bútorozott
vízórás
parkettás
redőny
reluxa

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mindenkinek Kell Egy Otthon Mindenkinek Kell Egy Otthon Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mindenkinek Kell Egy Otthon Mindenkinek Kell Egy Otthon Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY