Eladó ház Budapest XV. kerület, Rákospalota 50 nm
Eladó ház Budapest XV. kerület, Rákospalota 50 nm
Eladó ház Budapest XV. kerület, Rákospalota 50 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8086476
Referenciaszám: H483557
Frissítve: 13 napja

Budapest XV. kerület eladó családi ház 2 szobás: 41 millió Ft

41 millió Ft
820 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
180 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 118 992 Ft
Második évtől
162 390 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Budapesten a XV. kerület kiválóan megközelíthető részén rendezett utcában 360 nm-es telken lévő családi ház. A telken még 1db lakóház található 2db házrésszel. A 360 nm-ből 180 nm ügyvédi megosztás alapján kizárólagos használatú kertrésszel! Jellemzők: - teljes körűen felújított : (villanyvezetékek, vízvezetékek, homlokzati szigetelés 10cm, tető felújítás, új hideg-meleg burkolatok, fehér 2 rétegű műanyag ablakok, szaniterek, belső gipszkarton falazat, biztonsági ajtó) -közművek: víz, villany, csatorna, bekötve de a gáz csonk az udvaron belül. -lakóterület 50nm + 12nm-es terasz, - falazat 25cm-es tégla. -villamoshálózatba 3x16 Amper került bekötésre, - meleg vizet villanybojler biztosítja. -álmenyezetbe sülyesztett, spot lámpák biztosítják a világítást, - a bejárat előtt mozgásérzékelős lámpa, - az ingatlan fűtése elektromos fütőpanelekkel lett tervezve,de légkondival is megoldható - ennek megvásárlàsa az új tulajdonos feladata, - kandalló kémény is található az ingatlanban így kandalló beépítésre is van lehetőség. - fürdőben elektromos törölközőszárítós radiátor biztosítja a meleget. - betonfödémmel készült, melyre 60nm-es akár plussz egy szint kialakítható igény szerint, A parkolás ingyenes, néhány percre megtalálható minden: közintézmények, bevásárlási lehetőségek, ATM, távolsági helyi buszközlekedés, Pólus Center… Az ingatlan közös használatú úton megközelíthető ez az utolsó házrész intim jól használható kertrésszel! Annak ajánlom, aki szeretne kiszabadulni a panelből és nem zavarja az M3 autópálya közelsége - a zajvédőfallal határos a telek. Csukott nyílászáróknál nem igazán hallatszik! Köszönöm a figyelmet, várom megtisztelő hívását a hét bármely napján. Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1968
Terasz:
12 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Olaszi Ferenc Otthon Centrum - IV. kerület - Káposztásmegyer Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Olaszi Ferenc Otthon Centrum - IV. kerület - Káposztásmegyer Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY