Eladó ház Budapest XIX. kerület 150 nm
Eladó ház Budapest XIX. kerület 150 nm
Eladó ház Budapest XIX. kerület 150 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8086824
Referenciaszám: HZ037202
Feltöltve: 14 napja

Budapest XIX. kerület eladó családi ház 5 szobás: 135 millió Ft

135 millió Ft
900 000 Ft/m²
150 m²
Alapterület
628 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 391 804 Ft
Második évtől
534 698 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kétgenerációs családi otthon parkosított kerttel, gépkocsi beálókkal. Álmai otthona várja új tulajdonosát egy csendes, kertvárosi környéken. Ez a napfényes, téglaépítésű, kétgenerációs családi ház két külön bejárattal rendelkezik, így tökéletes választás nagy családoknak, vagy akár generációk együttélésére is. A ház gázcirkó fűtéssel, valamint hűtő-fűtő klímaberendezéssel ellátott mindkét szinten, garantálva ezzel az otthon minden pontjának ideális hőmérsékletét minden évszakban. Az ingatlan különlegessége abban rejlik, hogy mindkét szinten rendelkezésre áll saját villany- és gázóra, lehetővé téve az energiaköltségek szeparált nyilvántartását. Az épület kiváló állapotának köszönhetően – melybe a tetőtér beépítése során kapott homlokzati szigetelés is beletartozik – nem csak esztétikailag vonzó, hanem hosszú távon is gazdaságos választás. A lakás kertjének látványa igazi pihenő oázist teremt, a parkosított zöldterületen a növények öntözése fúrt kútból megoldott, így a kert mindig élettel teli maradhat. A családi autópark ügyeire gondolva, a házhoz tartozik egy három autó számára elegendő fedett gépkocsi beálló is, amely a mindennapok kényelmét szolgálja. Gyönyörű, gondozott kertre nyíló kilátással ez a kivételes ingatlan nem csupán lakható teret biztosít, hanem egyben lehetőséget kínál a békés, harmonikus életmódra is. Ha Ön egy többgenerációs, kényelmes otthon keres, ahol minden részlet a kényelmet és a praktikumot szolgálja, ne keressen tovább. Forduljon hozzám bizalommal, hogy egyeztessünk egy megtekintési időpontot, és beszéljük meg hogyan válhat ez a gyönyörű ház az Ön új otthonává.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1920
Erkély:
7 m²
Terasz:
11 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
garázs
klíma
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Abonyi Andrea Abonyi Andrea Az iroda összes hirdetése
+36 30 322 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Abonyi Andrea Abonyi Andrea Az iroda összes hirdetése
+36 30 322 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY