Eladó ház Budapest XIX. kerület, Wekerletelep 360 nm
Eladó ház Budapest XIX. kerület, Wekerletelep 360 nm
Eladó ház Budapest XIX. kerület, Wekerletelep 360 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7977436
Referenciaszám: U0044881-4575518
Frissítve: 3 napja

Budapest XIX. kerület eladó családi ház 6 szobás: 500 millió Ft

500 millió Ft
1 388 886 Ft/m²
360 m²
Alapterület
1137 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 451 125 Ft
Második évtől
1 980 359 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kényelem luxuskivielben! Maximális kényelem és luxus Wekerle közkedvelt részén! Szeretne új családi házban élni de nem szeretne építkezésbe belevágni? Használt ingatlanok között egyik sem felelt meg az elvárásának? Akkor itt van, amit keresett! A 2022-ben befejezett családi ház még várja, hogy birtokba vegye új tulajdonosa. Az ingatlan tervezésénél fontos szempont volt a kényelem, az igényes, minőségi anyagok használata és az egyedi dizájn, melynek kialakításában ismert belsőépítész segítette a munkát. A családi ház Wekerle közkedvelt, kifejezetten csendes, kertvárosi hangulatú részén fekszik, mégis pillanatok alatt elérhető távolságra a Határ úttól. A patinás területen fekvő épület megőrizte a környék különleges hangulatát, mindemellett magában hordozza a prémium kategóriát. Az 1137 nm-es parkosított területen elhelyezkedő 360 nm-es ingatlanban tágas konyha, nappali és étkező, 5 hálószoba, 4 fürdő, mosókonyha és gardróbszobák kaptak helyet. Az ingatlan főbb jellemzői: - 80 nm-es amerikai konyhás nappali, melyről közvetlenül nyílik az 52 nm-es terasz. - Nagy méretű hálószobák. - 15 KW-os napelem rendszer, ami az ingatlan teljes energia igényét kielégíti - Hitachi levegő-víz hőszivattyú + 400 Literes indirekt fűtésű HMV tároló - Padló fűtés + mennyezet hűtés - Szellőztető rendszer - Hofstadter fa tokozatú nyílászárók 4 rétegű üveggel - Parkosított, időzített öntözőrendszerrel karbantartott udvar. - Duplagarázs elektromos Hermann garázskapuval. - Udvari beálló - 80 nm-es alapterületű összközműves melléképület, melyben akár hobbi vagy wellness rész is kialakítható. - Csendes terület, mégis jó közlekedési viszonyok. Amennyiben olyan házat keres, ahol a kényelem, az igényes kialakítás, a modern, takarékos energiaforrások kiépítése egyaránt fontos szerepet kapott, hívjon bizalommal! Ebben az ingatlanban minden benne van, amit keres!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
A++
luxus
jó közlekedésű
csendes
amerikai konyha
gardrób
alacsony közös költség
hőszigetelt
riasztó
kaputelefon
klíma
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Benkó Szilvia Otthon Centrum Domus Plusz Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Benkó Szilvia Otthon Centrum Domus Plusz Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY