Eladó ház Budapest XIX. kerület, Kertváros 95 nm
Eladó ház Budapest XIX. kerület, Kertváros 95 nm
Eladó ház Budapest XIX. kerület, Kertváros 95 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8065000
Feltöltve: 26 napja

Budapest XIX. kerület eladó családi ház 3 szobás: 99 millió Ft

99 millió Ft
1 042 105 Ft/m²
95 m²
Alapterület
538 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 287 323 Ft
Második évtől
392 112 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kispesten két családi ház egy áráért! Kispest kertvárosi részén körbekerített családi ház eladó. Az ingatlan egy csendes gépjármű forgalomtól mentes utcában fekszik, mely a családias légkör ellenére frekventált helyen található, legközelebbi pályaudvar (Köki Terminál) 4 percre gépjárművel. Ideális nagycsaládosoknak és több generációnak egyaránt, hiszen parkos zöldterületekkel tarkított környék melyhez közel esnek a tömegközlekedési járatok. A telken belül találunk egy 2020-ban felújított családi házat (95 nm) és egy 75 nm-es felújítandó különálló lakrészt mely a gáz kivezetés híján összközműves. A családi ház műszaki adatai: - Összközműves - Telek mérete: 538 nm - 3 szoba, 2 fürdő, 1 nappali, 1 garázs - 95 nm hasznos alapterületű - Műanyag nyílászárók, beépített redőnnyel szúnyoghálóval - Téglaépítésű - 10 cm-es driveit burkolat Fűtés: - gázcirkóval mely a meleg vízért is felelős - 2 db hűtő fűtő klímával Második ház adatai: - 75 nm - Víz, villany, csatorna kivezetve - 3 szoba+konyha - Tető felújításra szorul 2020-ban a családi ház teljes tetőfelújításon, Burkolat és elektromos kábelcserén esett át, illetve kiépítésre került egy fedett terasz és a kocsibeálló térkő borítást kapott. Az ingatlan minden bútorával és elektronikai felszerelésével eladó melyeket tartalmaz az ara mely: 99.000.000 ft. Hitelre van szüksége független hitelügyintézőnk áll az Ön rendelkezésére. Várjuk hívását a hét minden napján.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Terasz:
13 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
garázs
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
étkező
kamra
terasz
műhely
kábeltévé
internet
telefon
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
gépesített
vízórás
hőszigetelt
riasztó
klíma
parkettás
reluxa
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Abonyi Richard
+36 20 944 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Abonyi Richard
+36 20 944 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY