Eladó ház Budapest XII. kerület, Németvölgy 290 nm
Eladó ház Budapest XII. kerület, Németvölgy 290 nm
Eladó ház Budapest XII. kerület, Németvölgy 290 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7686117
Referenciaszám: 3128_red
Feltöltve: 16 napja

Budapest XII. kerület eladó családi ház 8 szobás: 530 millió Ft

530 millió Ft
1 827 586 Ft/m²
290 m²
Alapterület
804 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 538 195 Ft
Második évtől
2 099 185 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XII. kedvelt zöldövezeti részén, Németvölgyben, csendes utcában, tökéletes infrastruktúra és kiváló közlekedés mellett, 1933-ban épült, újjáépített, modernizált villa eladó. Az épületben három lakás található. Földszint: Kényelmes előtér, konyha étkezővel 2 egész egy félszoba és nagyméretű fürdőszoba lett kialakítva. A lakáshoz tartozik 38nm-es fűtött szuterén, melyben szauna és zuhanyzó, tárolóhelyiség kapott helyett, amiből akár egy garzon lakás is kialakítható. A szuterénnek önálló kertkapcsolatos kijárata van. A kertből nyíló lépcsőházból megközelíthető tetőtéri lakásokba műanyag nyílászárók építettek be, világosak modernek, szép és igényes fürdőszobákkal. Az amerikai stílusú konyhák beépítettek, gépesítettek. Beosztásuk szerint 2-2 szoba, fürdőszoba és konyha kialakításúak. Az egyik lakás erkélye a nagy előkertre, a másiké a Gellért hegyre, a Várra és a Szabadsághegyre néz. A két lakás összenyitható, így 120m2-es körpanorámás lakásból élvezhetjük a táj szépségeit. A lakások mindegyike kiváló betörésbiztos ajtórendszerrel rendelkezik. A biztonságról az elektronikus védelem központi bekötéssel, és ablakvédelem esztétikus rácsszerkezettel. Cirkófűtés napelemmel kiegészülve biztosítja az alacsony fenntarthatóságot. A telek parkosított, gyönyörű növényekkel, gyümölcsfákkal beültetett. A telken 2 gépkocsi parkolása lett kialakítva, amely bővíthető. A HAH csomópont, a MOM Park sétatávolságra található. Néhány perc alatt elérhető az M1/M7 autópálya. Az ingatlan elhelyezkedése miatt könnyen bérbeadható.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
jó közlekedésű
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Ibolya IBRED INGATLAN - A budai hegyvidék ingatlanközvetítője 1992 óta Az iroda összes hirdetése
+36 70 456 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Ibolya IBRED INGATLAN - A budai hegyvidék ingatlanközvetítője 1992 óta Az iroda összes hirdetése
+36 70 456 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY