Eladó ház Budapest XI. kerület 520 nm
Eladó ház Budapest XI. kerület 520 nm
Eladó ház Budapest XI. kerület 520 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7980677
Referenciaszám: HZ072488-4578078
Frissítve: 13 napja

Budapest XI. kerület eladó családi ház 16 szobás: 490 millió Ft

490 millió Ft
942 308 Ft/m²
520 m²
Alapterület
580 m²
Telek
16 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 422 105 Ft
Második évtől
1 940 756 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Iroda a 11. kerület központi helyén de mégis zöldövezetben, saját parkolóval! Eladásra kínálunk egy Fehérvári út vonzáskörzetében elhelyezkedő, 520 m2-es, 4 szintes irodaházat, a hozzá tartozó 10 parkolóhellyel. Az épület számos irodából és tárgyalóból áll, minden helyisége légkondicionált, tágas, világos és korszerű nyílászárókkal felszerelt . Az összes szinten található mellékhelyiség, jól felszeret konyha és a biciklivel közlekedő kollégák kedvéért, két szinten zuhanyzó is. A folyosók, a konyhák és a mellékhelységek hidegburkolattal, az irodahelyiségek nagy kopásállóságú szőnyegpadlóval fedettek. Az épület ebben az évben teljeskörű felújításon esett át, dryvit szigeteléssel és magas minőségű nyílászárókkal lett ellátva, a fűtésről és a melegvíz ellátásról új gázkazán gondoskodik. A környék fizető parkoló övezet, így az ingatlan határozott előnye, hogy saját belső udvarán 10 db gépkocsi beállására van lehetőség. Tökéletes választás lehet cégközpontnak, magánóvoda, magániskola vagy bármilyen vállalkozás üzemeltetésére, Startup-ok indítására. Keressen bizalommal! ENGLISH: Office in the central location of the 11th district but still in a green area, with its own parking lot! We offer for sale a 520 m2, 4-story office building located in the vicinity of Fehérvári road, with 10 parking spaces. The building consists of numerous offices and meeting rooms, each room is air-conditioned, spacious, bright, and equipped with modern windows. There are restrooms on every floor, well-equipped kitchens, and showers on two floors for colleagues commuting by bicycle. The corridors, kitchens, and restrooms are tiled, while the office spaces are covered with highly durable carpeting. The building underwent a complete renovation this year, with external insulation and high-quality windows installed, and a new gas boiler providing heating and hot water. The area is a paid parking zone, so a definite advantage of the property is the possibility of parking 10 cars in its own inner courtyard. It can be a perfect choice for a company headquarters, a private nursery, a private school, or any other business operation, including startups.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nidal Ádám Duna House Bartók Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nidal Ádám Duna House Bartók Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY