Eladó ház Budapest IV. kerület 341 nm
Eladó ház Budapest IV. kerület 341 nm
Eladó ház Budapest IV. kerület 341 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8024262
Referenciaszám: HZ060495-4603533
Frissítve: ma

Budapest IV. kerület eladó családi ház 6 szobás: 259 millió Ft

259 millió Ft
759 531 Ft/m²
341 m²
Alapterület
927 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 751 684 Ft
Második évtől
1 025 828 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Újpest kertvárosi részén eladóvá vált, egy ikonikus épület, mely számtalan lehetőséget rejt magában! A Ház a századfordulón épült klasszicista stílusban, mely stílus sosem megy ki a divatból, mindíg reprezentatív marad. Óvodának, bölcsődének adott valamikor otthont, a kerület közösségét szolgálta. Jelenleg cégközpontként működik, de átminősítéssel és átalakítással reprezentatív lakóingatlanná varázsolható. A hozzá tartozó telek 927 nm, melyen 4 állásos fedett autóbeálló található, de több autóval is be lehet állni az udvarra. Mivel saroktelek, minden napszakban éri a világosság és napsütés. Az ingatlan belső 4 szintes, sok szobával és egy közel 60 nm-es oktató /tárgyaló teremmel rendelkezik, közművesítése minden igényt kielégít. A 140 nm-es alagsor meglepően világos, és remekül hasznosítható, itt kapott helyet egy stúdió. A földszint, emelet és tetőtér összesen nettó 341 nm-es lakótérrel rendelkezik, mely szinteket gyönyörű lépcsőház köt össze. Ezeken a szinteken összesen 8 lakóhelyiség található, méretük és elrendezésük alkalmassá teszi további bővítésre. Elsősorban cégközpontnak, orvosi rendelőnek, oktatási intézménynek, sportközpontnak ajánlanám, de csodálatos lakóingatlan lehet egy kis átalakítással.Elsősorban cégközpontnak, orvosi rendelőnek, oktatási intézménynek, sportközpontnak ajánlanám, de csodálatos lakóingatlan lehet egy kis átalakítással.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1910
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jónás Eszter Zsuzsanna Duna House Szent István tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 611 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jónás Eszter Zsuzsanna Duna House Szent István tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 611 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY