Eladó ház Budapest IV. kerület, Istvántelek 130 nm
Eladó ház Budapest IV. kerület, Istvántelek 130 nm
Eladó ház Budapest IV. kerület, Istvántelek 130 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7433596
Referenciaszám: M224172
Feltöltve: 21 napja

Budapest IV. kerület eladó családi ház 4 szobás: 119 millió Ft

119 millió Ft
915 385 Ft/m²
130 m²
Alapterület
374 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 345 368 Ft
Második évtől
471 326 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az OTP IP kínálatában eladó egy tavalyi évben igényesen felújított, kétgenerációs családiház Újpest kertvárosias részén Istvántelken. A ház két különálló lakrésszel rendelkezik, amelyben az egyik részben két napfényes nagyszoba, egy amerikaikonyhás nappali, és zuhanykabinos fürdőszoba található, a másik kisebb lakrészben pedig egy szoba-konyha helyezkedik el egy nagyméretű sarokkádas fürdőszobával. A házhoz tartozó közel 400 négyzetméteres telken egy gyönyörű, igényesen kialakított oázis-szerű kert található, valamint a egy garázs, és egy fedett beülős-sütögetős rész is kialakításra került. A környéken séta távolságon belül megtalálható minden, ami a hétköznapi élethez szükséges: bevásárlási lehetőségek a Stop Shopban, patika, óvoda, iskola, és a város bármely pontjára eljuthatunk a 196, 104, 204, 25 és 121 buszjáratokkal. Vásárolja meg ezt az ingatlant, legyen az Ön szép OTTHONA! Ebben segítünk INGYENESEN és EXTRAGYORSAN a CSOK és Babaváró gyors intézésével és az OTP bank nyújtotta egyedi kedvezményes hitellel akár 18 munkanap alatt, mely kifejezetten erre az ingatlanra szól. Minden ügyintézés a mi feladatunk, Önnek csak döntenie kell. Segítséget nyújtunk az adásvételi folyamat egészéhez és igény szerint, megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, hogy minden gyorsan és gördülékenyen menjen. Bármikor hívhat, még hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zsarnai Béla Budapest I. kerület Zsolt utca 6 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 609 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zsarnai Béla Budapest I. kerület Zsolt utca 6 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 609 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY